Thursday, January 16, 2014

Malu


Sebenarnya dah lama nak cakap macam ni kat awak,

" Hai awak yang kacak!" 

 Tapi tak berani. Hurm hurm hurm.


Tuan empunya blog: Tiada perkaitan dengan tuan empunya blog. Ahaaa. 



19 comments:

  1. Auwww... sweetnydlm hati ada taman.


    NA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hati orang lain. Bukan hati aku. Ahaaa

      Delete
  2. its ok, saya tahu saya kacak, lama dah.... ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak dah tahu? Jadi, tak bazir masa saya nak cakap cenggitu kat awak. Ehh

      Delete
  3. Replies
    1. Saya pun. Jadi, bila nak mulakan langkah ni? K

      Delete
  4. Nanti saya bagitau bila nak mula, awak get ready je okeyh? >.<

    ReplyDelete
  5. huhuhu malu owh nak puji lelaki kacak ke tak...

    tapi dh kawen, tak kacak pun puji kacak...

    hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab dia adalah yang awak sayang. Ahaa

      Delete
  6. Aku comel..pakai baju camel..suka coklat caramel..

    ReplyDelete
  7. Hahaha, aku berani ckp, tp kena ckp pd mase yg santai...so ala2 bergurau lah, pdahal serius nk ckp dia hensem, hahaha

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.