Monday, January 20, 2014

Lelaki #7


Lelaki ni lagi kacak kalau berambut pendek bukan berambut panjang macam perempuan. Hey hey hey. :3





14 comments:

  1. kite suke rambut-rambut yang menutup mata ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auww.. tapi kita tak suka. keh keh keh

      Delete
  2. Lelaki rambut panjang macam perempuan; sakai. =3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriuos kau tak tau? O.o

      Aku tak tahu nak explain macam mana. Kau google je lah, senang. >.<

      Delete
    2. Goggle pun cakap "Maaf., Kami tidak dapat beri jawapan yang anda inginkan." Keh keh keh

      Delete
  3. lelaki berambut panjang nampak ayu haper...err..-_-

    ReplyDelete
  4. Aku pernah panjang sbb anuar zain..sekarang aku prefer botak..2 2 tunang aku x suka.dia suka pendek and kemas je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tak pernah suka yang rambut panjang, macam gay pun ada. Errr.

      Ehhh 2 2 tunang? Baper kali kau bertunang ni? :3

      Delete
  5. Hahahaha siapa ni...sorry aku tak kenal lah :p

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.