Saturday, January 4, 2014

Kistot #36: Justin Bieber


"Ini sejak bila awak minat Justin Bieber ni? Kita putus kalau awak pilih nak jadi peminat dia lagi," marah pakwe kepada aweknya.




Tuan empunya  blog: Bukan peminat Justin Bieber. 

22 comments:

  1. hahaha, sama la...tak minat jb uh...:D
    minta2 la, kalau ada suami, jangan la minat jb uh *tetiba*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku rasa, lelaki yang minat JB ni style homosexual. Maybe.

      Delete
  2. takpasal-pasal justin bieber jadi punca masalah. haha

    ReplyDelete
  3. Hahaha... jeles dgn justin bieber lak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Lelaki pun ada sifat cemburu.

      Delete
    2. Aku nmpak kat fb.. rmai lelaki benci justin bieber nih..

      Delete
    3. Justin Bieber punya anti fan, mostly tergolong dari kaum sejenisnya. Haha

      Delete
    4. Masa dia comel2 umur 12-13 tahun dulu aku pun minat gak .. tapi dia dah besar ni dgn mcm2 is mmg dah x minat dah hahahaha

      Delete
    5. Itulah.. gejala sosial. Aku rasa jarang artis remaja Hollywood nak kekal innocent skang. Huu

      Delete
  4. ini semua salah justin bieber..

    ReplyDelete
  5. xsuka juga JB tu.. layan lagu saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu aku suka lagu dia, skang.. oh man. Rasa macam nak baling je radio tu.. hee

      Delete
  6. Hahaha kisah benar ke apa ni weh?? hebat betul alasan utk minta putus tu...dan hebat betul penangan si justin bieber tu..owh my, sepp sikit...sbb aku xminat dia ! haha

    ReplyDelete
  7. Kalau aku jd perempuan tu aku akan balas balik ok aku setuju.sbb personally kalau itu je nilai hubungan tu di mata dia.ada potensi dia main lafaz je talak bila emosi gila babi dia tu Dtg balik bila dh kahwin nnt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi.. ini hanyalah cerita je weh. No need nak marah sangat. Huuu.

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.