Friday, January 24, 2014

Cinderella





Katanya mereka
Kau akan sedar CINTA SEJATI
Pada saat pertama 'tangan' kau 'bersentuhan' dengan 'tangannya'

Yang sebenarnya
Itu hanyalah mitos sahaja
Mitos dalam cerita seorang gadis dan sepatu kacanya.


14 comments:

  1. 'cinta sejati' tak berapa nak ada dah skrg ni.

    ReplyDelete
  2. Ah.... cinta.


    Sejati ?

    Atau buta?

    Bikin bingung saja...


    NA

    ReplyDelete
  3. Ya, semuanya hanya mitos . Tiada yang indah dalam dunia sebenar ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidup bukan indah seperti yang sangkakan. :)

      Delete
  4. Selamat berhujung minggu dari bunda..

    ReplyDelete
  5. Real life isn't a fairy tale.

    ReplyDelete
  6. klau ikut real life kena shake2 hand dgn tok kadi duluu baru boleh pegang2..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok. Aku setuju kau punya komen. Kakakakaka

      Delete
  7. Ah ! Mane ade....semua citer mcm tu adalah imaginasi semata-mata~ Haha

    ReplyDelete
  8. hidup dalam fantasi tak best la.. hidup realiti juga yg best sbb itu la kita sebenarnya.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.