Wednesday, December 4, 2013

Wordless Wednesday #20



Tuan empunya blog: Filem ni, layan berjuta kali, still tak pernah buat aku bosan. And, it's the most wonderful love story ever. :D



15 comments:

  1. omg so sweet!! " i dont have a picture but..he exis only in my memory!! menagis!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh... lelaki pun nangis jugak bile tengok filem sedih? :3

      Delete
    2. Sobri..nangis jgn bgtau perempuan..xmacho..aku kalau filem sedih kalau tgk sorng2 pun nangis..eh...now aku pun xmacho..hahaha

      Delete
    3. Ah.. poyo sungguh statement kau. kakakaka

      Delete
  2. Titanic?

    Aku ingat lynndamya jer yg minat gila dgn filem tu...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Errr... apa kaitan dengan lagu exist? Kau salah komen ka? Haha

      Delete
  4. Sepuluh kali aku tengok Titanic, sepuluh kali jugaklah aku nangis. Huhuhu.

    ReplyDelete
  5. hahahaha samaaaaaaaa !!!! aku pun peminat tegar filem Titanic nih ~
    bila teringat je pun aku boleh feel sedih and touching...wuwwu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku sedih part yang Jack mati, dan mayatnya tenggelam begitu saja. Tapi tak adalah sampai keluar air mata. Haha

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.