Thursday, December 26, 2013

Strawberry.


Buah strawberry ni memang masam sejak azali lagi ke? 
Apesal semua orang cakap ada yang manis? 
Ke aku salah pilih?

Tuan empunya blog: Never like strawberry. :3

21 comments:

  1. org kata strawberry kalau kat tanah tinggi manis, bwk turun tanah rendah masam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lorh.. gitu ke? Next time kena makan strawberry kat tanah tinggi la. :3

      Delete
  2. aku pun selalu berharap untuk dapat yang manis. tapi, belum rezeki nak merasa yang manis. tak apa, dapat yang masam tapi boleh bagi kesihatan, terima je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masam... dah lama aku tak makan benda masam. Haha.

      Delete
  3. Salam, babe...aku pun kadg2 tertanya mcm kau...aku mmg xsuke strawberry, tp bila aku jejak ke Cameron Highland, aku akan poyo, bajet aku sukeeee sgt strawberry, sbb aku fikir, rugi g sana tp xmakan strawberry, hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh.. jom kita pergi Cameron Highland lagi. Huuu . Aku nak jumpa someone kat sana... alang-alang. Haha :P

      Delete
  4. yeke manis, kalau cicah ngan chocolate baru manis dan layan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manis sangat tak elok... kencing manis. Kakakaka

      Delete
  5. same too me. never like stawberi hehehe..

    tak pernahnya aku jumpa yang manis..


    nong andy

    ReplyDelete
  6. Aku boleh tahan suka jugaklah dengan strawberi. Btw, gambr tu buat aku terliur. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayoyoyo... tak boleh geng bab ni. Haha.

      Sila ucap terima kasih pada Google untuk gambar diatas. :D

      Delete
  7. kalau nk manis kena makan kt cameron sbb turun ke bawah cuaca dh panas jd macam. tak pun cicah dengan soklat. nyum2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huuu.. gitu ya. Aku baru tahu fakta tu. Kakakkaa

      Delete
  8. Samalah tak pernah makan dan tak suka sangat . Even nampak sedap sebab cicah coklat still tak percaya yang strawberi tu sedap . HAHA .

    ReplyDelete
  9. buah strawberry ialah masam-masam manis...

    aku pun tak suke.

    huuu~!

    ReplyDelete
  10. Buah aku suka.aiskrim dia aku xsuka.terbalik pula dgn durian.buah aku xsuka..tapi aiskrim..nyum2..best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Aku tak suka strawberry dan segala berkaitan dengannya kecuali Mirinda Strawberry tu. Kakaka.

      Eh... ada aiskrim durian ke? Tak pernah tengok pun. :3

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.