Friday, December 6, 2013

Need



"When you need me, but do not want me, then I must stay.  When you want me but no longer need me, then I have to go."

 Ayat ni buat aku teringat someone.


Tuan empunya blog: Ce teka ini dialog dari filem apa. :D


*autopublish*


18 comments:

  1. citer nanny mcpee.. eh, kau adew perasan x,, lectre kiter ade y muke mcm nany macpee tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siapa? Muka Nanny McPhee yang before atau after? Muehehehe

      Delete
  2. Ini dari citer thor..eh..ok..aku tibai..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah! Hahaha. Sesuka hati je kau. :3

      Delete
  3. xtgk movie tu.. so xdpt teka. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengoklah. Filem tu best. Even dah lama. :D

      Delete
  4. Hahaha... utk bebudak nakal ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk budak nakal dan tak dengar kata. Ke sama je dua tu? Errr

      Delete
  5. nanny mcphee..

    betul... last2 nanny jdi cntek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bingo! :D

      Cantek eh? Aku tak perasan lak sebab aku main fast forward. Huuu

      Delete
  6. aku xtahu dialog tu dpd movie apa, tp ayat tu rasa sangat bermakna...hmmm mendalam maksudnya tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan! Sebab tu aku taruk di sini. Untuk peringatan dan kenangan. Ehhh :3

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.