Monday, December 23, 2013

Lelaki #6




Kawan lelaki aku pernah kata...

"Men show care and love by action not by words."

Adakah ini boleh dipercayai?

*autopublish*



12 comments:

  1. Depends. Kena hati-hati, mungkin dia buat baik ada makna. #EH

    ReplyDelete
  2. Boleh. Ini yg betul sebenarnya. Jgn terlalu percaya pd dongeng novel cinta, ya?

    ReplyDelete
  3. Salam, babe !!! maaf lama xsinggah sini, harap kau sihat selalu (n_n)
    owh ye, hmmm aku rasa itu boleh dipercayai, cuma yg masalahnya, diorg ni xreti nak 'show' kan care dan love tu kpd yg betul2 berhak, so that gadis2 mcm we'all ini selalu tersalah anggap..huh..

    ReplyDelete
  4. aku nak ubah sikit pasal sesetengah tu kepada siapa perkara itu ditujukan.

    lelaki ni awal perhubungan tu memang "sweet talker" memang pada peringkat ni mulut lebih berkuasa daripada tindakan.

    tapi bila lelaki tu berjaya menguasai seseorang perempuan dan rasa perempuan tu milik die; kata-kata indah tu jarang sangat nak ucap dan kebanyakan cara ambil berat adalah dengan perbuatan atas perempuan tu.

    ni pendapat je.

    sekian.

    huahua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melontarkan pandangan berdasarkan pengalaman sendiri kan? Aku setuju! :D

      Delete
  5. Aku syg..aku show..aku syg aku cakap..rileks jer..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik tunang kau tentu bersyukur dapat kau. :)

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.