Monday, December 2, 2013

Lelaki #5




Senangnya jadi lelaki. Tiada sekelumit rindu. Dalam setiap titisan peluh dan asanya.

Tuan empunya blog: Aku dah lupa aku copy kat mana. 

20 comments:

  1. Replies
    1. Kudrat. Mungkin. Entah. Aku pun tak tahu.

      Delete
  2. Ini . . kebetulan mungkin . . semalam aku katakan ini . pd dia .

    dan dia betol2 marah :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila dia marah tu, sah-sah benda yang betul lettew. :3

      Delete
  3. ye ke?

    memang lelaki selalu cool mcm tu, yang aku tau mereka hanya akan rindukan orang yang mereka sayang masa nak tido je...

    masa lain semua okey sje...

    haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Begitukah? Lelaki lebih berahsia bila libat soal hati dan perasaan ni.

      Delete
    2. kinda...

      suami aku kalau bangun tido terus ingat sarapan...

      nak tido je baru sibuk romantik2... memang lahiriahnya lelaki akan ingat org yg die syg sblm tido.

      Delete
    3. OOOO.. gitu ya. Aku tak pernah alami ap yg kau alami. Huhu

      Delete
  4. tapi bila lelaki dikecewakan..
    memang susah untuk pulih!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam hal itu, baik lelaki mahupun perempuan masing-masing ambil masa untuk pulih. :)

      Delete
    2. ha..ha.. jadi we need each other.. sperti adam dan hawa :)

      Delete
  5. Replies
    1. Hah. Ok. AKu dah ingat ini. Dari twitter kau. :D

      Delete
  6. Entah... hanya lelaki yang tahu... yg aku tahu.. lelaki tak perlu mengandung dan melahirkan anak..

    ReplyDelete
  7. Hahaha aku setuju dgn Nong Andy, tp ngeri bila bab bersunat, hahaha

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.