Saturday, December 21, 2013

Kistot #35: Rindu



"Benar awak rindu saya?" Soal jejaka pada si gadis.

"Benar!" Jawab si gadis sambil menganggukkan kepala.

Senyuman terukir di bibir jejaka. "Saya pun rindu awak juga."


Tuan empunya blog: Aku harap ini adalah something yang real yang aku boleh coret di sini but then aku just berangan je. Haha. K bye. 



20 comments:

  1. aku takut nak tanya si lelaki tu pasal rindu sebab aku tahu dia tak kan rindukan aku...hahaha

    ReplyDelete
  2. Berangan tu best juga sebenarnya. Me n cjane kat opis always talking bout our 'berangan'
    We laugh ... it just 'berangan' stil buat kami happy hahahaha..

    ♥NA♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku gelak baca komen kau. Aku berangan time naik kereta atau bas. Hoho :D

      Delete
  3. Tanya banyak kali pun xbest gak..dia kenaada moment dia.bru feel..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini sebab ada moment, itu yang dia tanya tu. Kakaka

      Delete
  4. Aku pun boleh berangan aje ler. Realiti memang takkan dapat punya. Sigh.

    ReplyDelete
  5. hmm, kau kena cari sorang lelaki lah, kalau nak dia ckp mcm ni kat kau, erk..tp xlah senang2 je pulak kan dia nak ckp mcm ni..haha ape daa aku ckp ni :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe Lynn... aku faham apa yang kau nak sampaikan. Kakaka. Maybe someday. :D

      Delete
  6. selalunya saya yang selalu cakap, saya rindu dia. selalunya la. dia? cuma akan jawab. saya pun. selalunya cam tu la. betul ke dia rindu saya???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin. Mungkin tidak. Depends. Aku pun tak tahu sebab tak pernah alami.

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.