Friday, December 27, 2013

Kesayangan Baru.


Meet Mr & Mrs Bear. 
Ini hadiah hari jadi untuk diri sendiri. :)
Satu hari nanti aku kasi Mr Bear untuk yang layak terima.
Untuk sementara waktu, aku simpan dedua.
Haha


Tuan empunya blog: Untuk tempahan boleh refer sini: Roselys Centre Shoppe





12 comments:

  1. So sweet! Aku dah lama takde teddy bear. Dulu ada lah, lepas tu dah tercampak ke mana entah. Dekat uni, roomates aku masing-masing bawak teddy bear. Saja nak bagi aku jeles lettew. Hew hew. =3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku ada. A few.., ada yang bagi, ada yang aku beli. Haha. Tapi aku lebih suka peluk selimut dari teddy bear.

      Delete
    2. Haha. Aku pergi mana-mana pown aku bawak bantal kusyen sofa. Tu lah yang jadi bantal peluk aku.

      Delete
  2. owh dear, mcm dalam movie okay...hehehe...aku akan nantikan siapa yang betuah utk dpt bear itu :)

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.