Monday, December 9, 2013

Bunga


Seseorang pernah cakap kat aku, kalau aku start suka bunga, itu tandanya aku dah berubah. Perlu tak,  tunjuk yang aku suka bunga sekarang ini. untuk tunjukkan yang aku dah berubah? Should I?

*senyum sinis*

Ini sindiran. Sekian.



16 comments:

  1. bungga iut cantik ^_6 jadilah seperti bungga ros.. cantik tetapi berduri

    ReplyDelete
  2. untuk apa mau jadi. itu tetap jasad kamu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi diri sendiri tu, lagi better kan. :D

      Delete
  3. kalau ko suka bunga mean jiwa perempuan kau makin membesar...

    hehe.

    ReplyDelete
  4. I think that statement speaks for me too....dulu aku xsuka bunga, tp sekarang aku suka bunga, dan lebih tertarik kepada barang2 yg ade lace2 yg comel...erkk...tp belum lah berubah terus kan~ hahaha (pe aku merepek ni), btw yg kau tanya tu, xperlu kot tunjuk, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakaka. Aku tak suka bunga pun Lynn oi. Ini hanya sindiran je. Hey hey hey.

      Dulu aku suka bunga, dulu, masa belasan tahun, skarang tak. Hurmm

      Delete
  5. Aku suka bunga... dari dulu hingga kini.. hehehe...


    NA

    ReplyDelete
  6. Dulu, masa aku umur belasan tahun, aku suka. Bila dah meningkat dewasa (kononnya) aku dah tak minat. Dah tak mampu nak tahan bau bunga bunga itu. :3

    ReplyDelete
  7. Reen..aku minta maaf..aku lupa post yg ni aku dh komen ke belum..aaaaahahahahaha

    ReplyDelete
  8. Aku tak suka bunga tapi kalau ada yang bagi, aku ambik je. Hewhew.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.