Tuesday, November 26, 2013

Tipu





Katanya cikgu dedulu...  

"Awak tak payah nak bercinta-cintun zaman sekolah. Bila awak masuk universiti nanti, masa tu lagi ramai lelaki kacak, perempuan cantik kat situ. Mana tahu awak jumpa jodoh awak kat situ ke..."

Tapi bila dah masuk universiti.... Huwaaa... cikgu tipu! Semua dah berpunya. Dah bertunang. Dah berkahwin dan ada yang dah beranak pinak gitu. Haaa.

*autopublish*

21 comments:

  1. Hahaha. agak r, ni aku dah nak habis diploma. Macam takde pape pun. Kite tunggu degree pulak camne.

    Aishh, nampak sangat niat dah terpesong. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Degree pun tak jumpa jugak. Aku alami itu. Haaa. Diploma ke degree, sama je. Hurmm Keh keh keh

      Delete
  2. ishh tak adalah ..biasalah tu :) kat u ini carilah sesuai pilihan banyak ..jangan cari yang dah berpunya carilah yang belum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi susah nak jumpa yang belum berpunya. :3

      Delete
  3. sama la , cikgu selalu pesan macam tu...tapi bila masuk uni , tinggal yang tak handsome je yang single...yang lain dah jadi kepunyaan orang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan kan. Salah kita sebab dengar cakap cikgu atau salah cikgu bagi nasihat salah? Keh keh keh :P

      Delete
  4. Kakkakakakakkakaak....

    Last2 cikgu tu myb ckp lagi..

    Tu semua belum smpai seru...


    -NA

    ReplyDelete
  5. Yg ada pun yang tak berkonan dihati. ateer cmane? hahaha

    ReplyDelete
  6. Hahahahah~

    Ceh! Mitos je apa yg cikgu dok kata tu. Mmglah kacak/cantik tapi berhutang! Tak naklah!

    =p

    P/S - Seloroh je.

    ReplyDelete
  7. Hahahahahaha okay ni lawak gila ! serius aku pon teringat cikgu2 aku cakap mcm tu, hahaha untung aku dpt cop sorang yg single mase study kat U dulu, harap2 kekal sampai akhir hayat lah beliau dgn aku, aminn~
    eh tetibe tercerita pasal aku pulak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah. Nanti nak buat kenduri kahwin, jangan lupa invite aku. Aku nak wedding card invitation. Kau ada alamat aku kan? :D

      Delete
  8. Memang tipu!

    Semua kacak cantik memang ramai.

    Sayangnye semua tu taknak kt kite... Hakhak.

    Hanya seseorg yg tk belajar universiti tu jugak suami kite...

    Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jodoh ni unpredictable sebenarnya. :)

      Delete
  9. looser... hahahah... lek le... jodoh d mana-mana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tahu tu. Cuma belum tiba masanya lagi, kan kan kan?

      Delete
  10. Hahaha. Sama je macam uni aku. Hampeh tol >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la dengan Uni aku. Hurm hurm hurm. Pasni nak cari kat tempat kerja lak. Kakaka

      Delete
  11. Aku jumpa jodoh aku disitu..dia di senibina..aku dia teknologi maklumat

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.