Wednesday, November 13, 2013

Serigala



"Manusia dalam dunia ni, banyak yang pakai topeng. Jadinya, kau kena hati-hati dengan siapa kau berkawan dan dengan siapa yang kau percaya. Kau tak tahu yang dia mungkin adalah serigala yang menyamar biri-biri."

*autopublish*

17 comments:

  1. iblis bertopeng manusia lagi dahsyat....

    ReplyDelete
  2. alahai, aku sangat setuju dgn entry ini !! mgkin sbb tu aku sgt berhati2 dlm berkawan..takut yg aku kawan tu bukan saja jahat, tetapi psiko..huh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hati-hati Lynn. Aku pu sedang belajar dari pengalaman lalu. Hum hum

      Delete
  3. Detik ini, aku masih berdikari dengan serigala jenis ini.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Oh.. Hai Jacob. Nice to meet you. Kakaka

      Delete
  5. Berkawan dgn semua & waspada sentiasa.

    ReplyDelete
  6. Kengkadang yang muka innocent tu lah yang aniaya kawan dia... hurm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju. Sebab itu " Don't judge books by its cover."

      Delete
  7. aku suka kata-kata ni...

    mmg semua mnymr... last2 mkn kite balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Kena hati-hati dalam berkawan skang ni.

      Delete
  8. moga di jauhkan. tapu kalau takdir kita di pertemukan wolf jadian ini. anggap saja kita sedang di duga.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.