Monday, November 11, 2013

Quotes #68


It's not easy to stay and act strong all the time. Ada masa perlu menangis untuk lepaskan beban yang dipegang jiwa. Menangis, jika mahu. Dan kemudian kesat air mata itu dan move on. Percayalah, masa akan memulihkan semuanya.  :)

11 comments:

  1. Amin... Reen kau org mana ek? Aku nak ajak ko tubuh kelab org2 merana la.. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Argh... poyo! Aku dah tak merana. Mohon jangan nak heret aku. Kau nak merana, merana lah kau seorang diri. Huh :3

      Delete
  2. "Memalsukan kegembiraan hati lebih susah sebenarnya
    daripada menzahirkan kesedihan hati."

    hanya yang merasa lebih memahami.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Aku setuju dengan kau. Yang merasa saja lebih memahami. :)

      Delete
  3. yea, masa akan sembuhkan semuanya . .

    ReplyDelete
  4. Aku pun masa aku feel down.aku lepaskan pada trackmil aku.sedar2..jauh dah aku lari..kemudian mandi..tidur leleh air liur basi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Air liur basi? Macam bebudak la gitu. kakaaka

      Delete
  5. yeah.. sila menangis.. ia adalah terapi utk emosi..

    tapi terlebih nangis pun tak boleh juga.. karang mata bengkak hahaha..

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.