Monday, November 4, 2013

Conteng #4


Aku just realize, hobi baru aku ini buat aku senyum. Even tak cantik, but ia bagi aku kepuasan dan buat aku senyum macam dulu.:)

Oh, aku tak tahu apa warna pelangi, jadi aku warnakan ikut suka hati aku asalkan cukup 7 warna. Kakakakaka. :D

*autopublish*

18 comments:

  1. aku tak tahu kenapa , tapi tengok lukisan ko ni , buat aku tersenyum...hehehe
    maybe comel kot , walaupun biasa...tersurat n tersirat , maybe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Aku pun senyum masa buat ini. :)

      Delete
  2. Hello Reenapple, I love that coloured drawing. You are very creative and nice choice of colours too.
    Maybe next day buy a set of watercolours and do some painting? I can see you have this hidden talent.
    Also as for hobbies, maybe take up photography....taking pics of whatever interests you. Scenes you see or observe.
    Anyway, you just have fun, and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :). Thanks Uncle Lee. I just found out it's interesting to do this.

      Delete
  3. hmm... ko kreatif reen... mcm aku skang ni.. makin kerap pulak menulis.... makin panjang pulak tulisannya...

    selagi ia bagus buat kau... terapi buat kau... lukis la reen....

    -sam banjamin-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku? Tak lah. Aku buat untuk kepuasan diri sendiri je. :)

      Bukan ke tulis panjang3 tu terapi tuk kau? Errr... :3

      It's OK. Satu hari nanti kau akan pulih even aku tak tahu apa masalah kau. Be strong.

      Delete
  4. Do whatever you want to do as long as it makes you happy

    ReplyDelete
  5. Mmg tak cantik tapi.....comel. Heheheh. No offense. Gurau je. Komen jujur, ianya comel walau tertanya-tanya kenapa menara istana tu kat tgh2 lautan. Mcm ade mksd tersirat. Heheheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errr... tak ada maksud tersirat pun. Haha.

      Terima kasih puji comel. :D

      Delete
  6. Macam comel je... Macam comel je... Hehehe...
    Aku suka castle dengan pelangi tu... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Terima kasih. :)

      Aku pun suka itu juga. :D

      Delete
  7. Salam

    Mcm comel jer... macam comel jer.... lukisan itewww

    ReplyDelete
  8. kau lukis secara rawak atau kau fikir dahulu sebelum melukis?

    ReplyDelete
  9. hahaha, comel ngek drawing kau...mcm kanak2, tp aku suka..sbb aku rasa kau lukis tu ade maksud tertentu tu~ hehe..ahhh tak yah ikut sgt, color je sesuka hati, aku rase klw bagi aku warnakan pelangi tu lagi2 kalau tymw aku sedih or marah, mau jadi hitam merah je semua pelangi tu ~ hahaha :p

    ReplyDelete
  10. Tiada yang gembira selain puas hati. =)

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.