Saturday, November 16, 2013

Break Up



"I rasa I nak mencari kekasih baru la. Kita break up je la kat sini, boleh? Sebab I dah bosan dengan cara queen control you tu."

26 comments:

  1. Replies
    1. harsh.. but at least being honest. Hurmmm :3

      Delete
  2. may I have the second chance, please? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi I dah banyak bagi peluang kat U, U je yang tak pernah realize tentang tu. Huuu. Sori dear, let's be friend only. Maybe. "

      Heheh. :P

      Delete
  3. Replies
    1. Yaa... biarkan dia pergi, itu yang terbaik.

      Delete
  4. klu quenn control mmg semua lelaki boleh fed up... jgn dibuat perangai mcm ni ye..hehe

    ReplyDelete
  5. I rasa I nk quit my job..xtahan dgn mood swing boss aku yv perempuan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi kau kena cari job baru dulu before serahkan resignation letter. Haa

      Delete
  6. Aku tak tahu sama ada nak sebelahkan lelaki tu atau perempuan tu. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak yah sebelahkan dedua. Haha. Erk.. boleh kah gitu?

      Delete
    2. Mungkin boleh. Pejam mata, pekakkan telinga. :3

      Delete
  7. nanti ada la nyanyi lagu yuna lelaki tak guna.. hahaha

    ReplyDelete
  8. kalau break up , cari je pengganti baru :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup... kumbang bukan sekor. Bunga bukan sekuntum.

      Delete
  9. alah alasan ajer semua tu...
    dia memang dah ade perempuan lain tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin tak. Mungkin lelaki tu betul betul x tahan dengan sikap queen control kekasihnya. :P

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.