Saturday, October 19, 2013

Serius


Aku kan... bila aku tengah serius and then ada orang buat lawak bodoh yang sememangnya tak kelakar, buatkan aku rasa macam nak ambil pisau and stabbed him straight to his heart. Macam.... lagi baik dia mati bersama-sama lawak bodoh dia yang tak kelakar tu. Heh. -_-


18 comments:

  1. edward the sciscorhand, boleh guntingkan rambut saya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh. Awak nak hairstyle macam mana? Macam singa atau macam dolphin? :3

      Delete
  2. Aku pun ada kawan cam tu, tapi aku selalu buat donno je dengan dia. x3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun nak buat donno je tapi kesian bila aku selalu tak balas mesej dia. Hmm hmm hmm.

      Delete
  3. hahahaha , aku rasa ko kena buat2 gelak je dengan dia :P
    atau ko suruh dia masuk kursus lawak ke , apa ke ? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku ni jenis serius orangnya. Tak mampu nak jadi hipokrit. :(

      Delete
  4. hahaa. macamana muka dia ek bila buat lawak tak seberapa nak pandai tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka dia... entah. Aku pun tak ambil kisah.. kakaka.

      Delete
  5. rasa nk bg penampar je bila tgh serius ada org buat lawak

    ReplyDelete
  6. Aku akan hangin nk ckp.

    It is funny to you?

    Do i look like that im joking right now?

    Kendian egnore him 4 decade.. haha


    NA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah...itu yang aku buat kat dia. Haha

      Delete
  7. buat reen. buat je. sepak sekali dua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaki aku pendek nak sepak dia yang tinggi lampai tu. :3

      Delete
  8. iam scared!! xnak buat lawak ah ngan kau.. takut aq rase lawak tu pandai, tapi kau rase die bodo.. huhu

    ReplyDelete
  9. Hehehe..punggung dia kan merah lebam

    ReplyDelete
  10. hey that's edward ! hahaha nasib baik kau ckp mcm tu dowh, klw x habis naya je aku buat lawak xkelakar time ko nga srius~~ wuuuu (-_-')

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.