Friday, October 25, 2013

Menemani


Kalau awak jatuh ketika berlari, saya akan hulurkan tangan untuk awak bangun semula dan kemudian kita akan berjalan bersama-sama ke penghujungnya. Boleh? 



Tuan empunya blog: I think I'm OK now. Bila aku dah unlocked blog balik. :)

18 comments:

  1. lock, unlock, lock, unlock, lock,unlock... :-p

    ReplyDelete
    Replies
    1. :). Aku rasa nak main candy crush la pulak bila baca kau punya komen. :P

      Delete
  2. bagus la.. aku je yg tak ok2 sampai kini..

    ReplyDelete
  3. Glad that you're OK now. Aku pun dah mula nak rindu kau. *tetiba*


    Pelik bila kau privatekan blog kau, apa jadi sebenarnya? O.o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau rindu aku? Auwwww... sweet. :)

      Sebab private blog... hmmm. Sebab sebab peribadi. :(

      Delete
  4. give your heart a break..

    demi lovata bilang...

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :). Baik! Giving my heart a break. :)

      Delete
  5. haih?

    sweetnye kalau gitu...

    tp larian akan datang mesti lebih sukar dr yang sebelumnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Tapi tetap akan menemani sehingga ke penghujungnya. :)

      Delete
    2. ia bukan senang...

      tp tk salah kan mencuba

      :))

      Delete
    3. Yup. Mencuba selagi mampu. :)

      Delete
  6. yokk, kte terus melangkah :) *hulur tgn

    ReplyDelete
  7. Sorry ive been busy..xprasan pun kau block blog.ehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah.. kau memang. Busy dengan persiapan kahwin kah? Keh keh keh, :D

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.