Thursday, October 10, 2013

Hate



"So, I hate YOU!" katanya perempuan itu kepada lelaki itu. :'(





19 comments:

  1. Balas lelaki tu pula.."ada aku kisah?" Heihei..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau buat aku gelak. Terima kasih untuk itu. :)

      Delete
  2. perempuan yg mana satu...ermmm?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. But you love him too. Sabar. Ujian untuk kamu berdua.

      Delete
    2. then u suppose write ''but i love him too'' :')

      bertabah-lah akak *tepuk bahu

      Delete
  4. Benci-benci, jadi sayang. Hati-hati.

    =p

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Boleh. Siapa yang kau nak benci? Mamat setan tu kah? Atau yang poke? Ehhh

      Delete
    2. Haha. Mana mana-mana je la mamat yang buat aku sakit hati. Yang poke tu takkan kut. =3

      Delete
    3. Haha. Yg poke something special sikit kan? :P

      Delete
  6. Hati2...

    Benci itu cinta...


    Kata cerpen kakaka...

    ReplyDelete
  7. hmm, aku pernah ckp benda yg sama kat sorang lelaki before ni, to ia ambil masa dekat 5 tahun untuk betul2 aku tukarkan rasa 'love' itu kpd 'hate'...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 tahun... aku? Rasanya dah benar benar benci. Haha. Hurmmm. :(

      Delete
  8. Benci tapi masih cari.. Perempuan selalu begitu kan? Susah memutuskan apa yg kalian mahu sebenarnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak. Aku dah tak mencari ataupun menunggu lagi. Kali ni aku tekad. Membenci sampai aku mati.

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.