Thursday, October 31, 2013

Conteng #3


Aku rasa macam aku ada hobi baru. Tapi tapi tapi...Hmmmm speechless.
 Nampak tak crayon aku dah bertambah?  


29 comments:

  1. rajin... rajin menconteng.. lukih gambar aku kan elok.. hehe

    ReplyDelete
  2. Aku nak guna pic ni utk gdl.. boleh?

    ReplyDelete
  3. Macam mana kau boleh lukis dengan crayon dengan jayanya? Aku sampai sekarang tak reti guna crayon. Adoi la =.="

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengan jayanya kah? Aku pun tak pandai tapi dalam proses belajar guna ni. Try lah.. aku lagi suka crayon dari pensel warna. :D

      Delete
    2. Okey nanti aku try bila mood melukis aku datang. Aku pulak lagi suka highlighter dari apa jenis alat mewarna. Heee. ^_^

      Delete
    3. Haha. Highlighter pun ok. Tapi aku akan guna highlighter bila aku sedang bac nota je. Kakaka. :3

      Delete
  4. lawa lukisan , kalau aku jadi cikgu , aku kasi A+ :P

    ReplyDelete
  5. Nampak..cuma aku x faham kau lukis apa..mcm filem seram pun ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakaka. AKu pun tak tahu. Memula aku lukis pokok, lepas tu ada tambahan lepas tu. Hak hak.

      Delete
  6. Ahh sosuwikkk. Aku pun suka main dengan Crayon. Dan bekas crayon aku dah hancur. Lihat betapa aku suka main dengan dia hahahaha. Aku rasa sudah tiba kau buat campuran warna. Biar comot, asal datang dari hati kau reen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auwww... mekasih. Crayon best kan?

      Yaaa... aku tahu kau suka main dengan crayon crayon tak berbaju tu. Hoho. :D

      Delete
    2. mereka seksi. macam aku time tidur. hahahaahahahahah

      Delete
  7. saya suka conteng pada buku sekolah. :D

    ReplyDelete
  8. Your drawing is so cute Reen! Saya suka :)

    ReplyDelete
  9. sy rasa lukisan kamu tu macam ade maksud sesuatu,
    seorang gadis yg sedang termenung, menung kan apa tu.. ?
    berfikir berkaitan masa depan kah.. ?

    baru2 nie sy ade jugak beli buku lukisan dan alat2 melukis...
    tapi lukisan dah tak comel, sebab dah lama tak melukis... :p

    ReplyDelete
  10. Memang ada maksud tapi andaian kau salah. :)

    Tak apa, boleh belajar balik melukis. :)

    ReplyDelete
  11. omg sukanya aku ! aku suka betul lh tgk lukisan mcm ni, even guna crayon je, tp aku suka sbb ade maksudnya..and wait, adakah bwh pokok tu kubur seseorang? and klw betul, i can't read the name on it :( explain makna drawing ni please~ hehe

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.