Friday, October 11, 2013

Conteng #2


Maaf. Aku hanya pandai conteng. Kakakaka. Oh, di sebalik crayon crayon tu ada puisi yang aku tulis. Errr. Bye. Tu je yang nak diupdate.

24 comments:

  1. Replies
    1. Hiks. Terima kasih. Puisi tu? Tak kot. Aku simpan untuk aku. :)

      Delete
    2. Haha. Terima kasih paham aku. :D

      Delete
    3. Kreatif kau ni.. Berpuitis.. Melukis... Bagus2.. Aku suka kawan mcm ni... Ekspressi diri...

      Delete
    4. Kreeatif? Tak. Cuma nak puas kan hati sendiri je. :D

      Puisi ya.. melukis tu... bukan aku. Aku baru je belajar melukis. :3

      Delete
  2. Aku x peduli.. nk juga baca.... grrrrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Sorry babe. Sesuatu yang sepatut aku simpan untuk diri sendiri. :)

      Delete
  3. wahhh, aku dh lama xmenconteng guna crayon weh..hihi sgt nostalgia aku rse crayon ni..boleh color sesuka hati je..hehe comel contengan kau tu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun.. nasib baik aku tergerak hati nak beli crayon masa pergi POPULAR hari tu. Boleh ganti dengan menulis sebab aku dah tak mampu menulis macam dulu. :(

      Terima kasih puji contengan aku comel. Hiks. :D

      Tapi contengan aku tak mampu dibandingkan denga lukisan kau. huuuu :)

      Delete
  4. Mana puisi tu? Cepat update cepat hahahaahah. Good job bro!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku simpan puisi itu untuk aku saja. :)

      Terima kasih. :D

      Delete
  5. Replies
    1. Sama!!! Tapi aku nak cari hobi baru. :3

      Delete
  6. Replies
    1. Haha. Aku lagi suka crayon dari pensel warna. Walaupun ia akan comot lepas tu.

      Delete
  7. mula2 aku ingat gambar pokok (sebab kaler coklat tue cam batang pokok).hehe aku takdak seni dalam lukisan.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... tu jalan lah. Ohmaii... aku memang tak pandai melukis. :3

      Delete
  8. conteng pon aku tak pandai :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe... ada yang boleh tolong lukiskan untuk kau. :D

      Delete
  9. skrg conteng2 dh xminat.. minat buat doodle pula.. tp arts tetap dihati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doodle. Aku tak pandai. Aku try buat dua tahun lepas tapi tak jadi, last last.. aku give up. Huuu

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.