Sunday, October 6, 2013

3 Tahun

First header. Hiks. :D
Selamat Hari Jadi, Blog! 3 tahun dan masih lagi bersama-sama dengan aku. Walau aku hampir saja mahu buang kamu dulu. Maaf. :(

Aku dah lupa tujuan aku buat blog ni, but dari sini, aku belajar banyak perkara. Kenal banyak manusia dan ada antara mereka masih jadi kawan baik aku walau tak pernah berjumpa di alam realiti. Aneh bukan?

 Aku tak tahu sampai bila aku nak menulis. Apa-apa pun, aku akan menulis selagi aku mampu walaupun semuanya sudah berubah. :)

Dan yang terakhir,
Dear blog, terima kasih sebab sudi jadi tempat aku coretkan rasa disaster dan sweet dalam hidup aku. Aku sayang kau lebih. Jadi, walau apa jua benda yang berlaku, yang boleh buat aku buang kau, aku akan cuba pertahankan kau. Aku janji!

Tuan empunya blog: Tiba-tiba aku teringat 3 Tahun yang ini. :(

*Autopublish*

25 comments:

  1. Alam maya, wujud bagi penulis. Keberadaan dan kesaksamaaan. Kenal faham, jangan ada noktah. =)

    ReplyDelete
  2. aku bagi hadiah lagu >>>sedetik lebih by anuar zain untuk kau yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pernah dengar. Nanti aku download. :3

      Delete
  3. haha, sama lah..aku pun xtahu sampai bila aku nk menulis, tp ehem2, aku dh bercita2 nk jd mcm Nong Andy, jadi seorg mommy blogger, dan citer psl anak2 aku kat blog nt, hahaha...besaaar cita2 aku kan, doakan aku...aminn~ haha semoga kau terus menulis & jd kawan blogger aku..hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tingginya impian kau. Semoga tercapai impian nak jadi macam Mami Shinta tu. :D

      Insyallah aku akan terus menulis dan jadi kawan blogger kau. :)

      Delete
  4. hb blog ini. suka baca. semoga kita boleh jadi kawan :)

    ReplyDelete
  5. happy blogging...

    sama dengan tarikh aku masuk kerja di sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Jadi selamat hari ulang tahun bergelar pekerja kat situ. :D

      Delete
  6. 3 thn . . ble tah mula2 knl kau :3

    ReplyDelete
  7. happy birthday blog!! hehe. sama la usia blog kita :) keep it up

    ReplyDelete
  8. Aku rs aku baru 3 bulan kenal kau di internet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun. Tapi blog ni dah lama yang sebenarnya. Kakakaka. :3

      Delete
  9. hmmm... selamat ulang tahun ya blog... makin lama tentunya makin matang.. aminnn....

    ReplyDelete
  10. 3 tahun. lama lama. boleh dah cakap congrats

    ReplyDelete
  11. Tetiba aku rasa rindu dekat kau. Pafahal kita bukan pernah jumpa pun. Haha. Aneh bukan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang aneh dan terima kasih sudi rindu aku. Tetiba kau buat aku sebak lak. *kesat air mata*

      Delete
    2. Sorry buat kau sebak. Meh aku tolong kesat air mata kau. Hee

      Delete
    3. Kakakakaka. Tak lah. Aku tengah dengar lagu sedih. Itu yang pasal baca komen kau pun rasa sebak je. :P

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.