Friday, September 27, 2013

Sketchbook.


Aku pun tak tahu kenapa aku pergi beli Sketchbook dan Crayon semalam. Supposedly aku beli buku, but then, this is what I bought! Pelik! :3

Perlu kembali menconteng ke? Hurmm.



24 comments:

  1. Haha... lukislah. Nanti tunjuk dekat aku. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak naklah. Lukisan aku tak cantik. Even aku pernah ada cita cita nak jadi arkitek dulu. :3

      Delete
    2. Seni lukisan tak semestinya cantik. Yang penting kita dapat luahkan apa yang kita pendam :D

      Delete
    3. Betul jugak! Tapi aku pandai conteng je la. kakaka :P

      Delete
  2. Sama lah aku. Dalam semua buku aku, mesti ada muka surat yang aku conteng. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. kalau dulu , aku beli buku mewarna and pensil warna...pastu kena bantai dengan adik aku , cakap macam budak tadika nak main warna ni...hohoho

    ReplyDelete
  4. Lukis je apa yg kau suka..mgkin aku blh bg pandangan nnt..hahaha

    ReplyDelete
  5. ada bakat? minat kah? kalau berbakat, nak juga tengok bakatnya... menulis boleh dah... nak tengok lukisan pula... okey?

    p/s: ape kaba? sorry lama x berkunjung... paham la... jiwa tengah runtun sekarang... tengah cari semangat menulis nih.. hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada bakat. Aku cuma minat masa aku ada cita cita nak jadi arkitek je dulu. Haha.

      p/s: Aku tengah sakit skang. Sepertinya kita mengalami keadaan yang sama. Mencari semangat untuk menulis :(

      Delete
    2. pelan-pelan la.. aku pun dlm proses... buat yang termampu je la...

      Delete
  6. Sila la lukis.... aku nk gak tgk...

    ReplyDelete
  7. lukis la . siapa tau itu bisa menenangkan :)


    - n -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Sememangnya. Seperti menulis saja perasaannya. Menenangkan :)

      Delete
  8. Okay, aku setuju dgn komen Izrah Zulkarnain tu :)..lukis sudah, hihihi :D

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.