Sunday, September 29, 2013

29 September.


Here comes the day.Again. Weeeeeeeeeeeeee. Happy birthday to me.

I'm getting older by a year. Dan aku cuma senyum saja dengan penambahan usia. Walaupun keadaan dah berubah. Semuanya sudah berubah. :(

Ada banyak perkara yang aku mahu minta. But then, aku mahu minta ini satu sahaja. Semoga DIA lindungi aku dan mereka mereka yang aku sayang. Amin. :)


Tuan empunya blog: Tahun ini, usia aku 30 tahun. Sekian.


*Autopublish*


29 comments:

  1. selamat menyambut hari jadi... usia hanyalah nombor.
    yang penting 'kematangan' :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku sedang belajar jadi manusia matang :)

      Delete
  2. happy bornday! tak pecaya la umur tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. Wah september jugak kau . 30 ? Happpy Birthdayyy :) Wish yoouuuu luck :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau september jugak ya? *geng!*

      Thank you. :D

      Delete
  4. ye ke 30 ? tak caya la...cam muda mudi je...hahaha
    btw , happy birthday :D
    kalau khawin , jemput ye...:P

    ReplyDelete
  5. Happy birthday
    May Allah bless u =)

    ReplyDelete
  6. happy belated birthdayyyy~~~ owh ape, serius kau 30 tahun?? ye ke~~~~~tak cayelah, hehehe..btw, aminnnn untuk doa kau tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Percayalah. Aku memang usia 30 tahun, Amin. :D

      Delete
  7. happy birthday tuan punya blog!
    Moga kau selalu happy dan dilimpah rezeki :D

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday, Dear... sorry aku terlambat dua hari. Hee =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu. :D Tak apa. Asalkan kau wish. :)

      Delete
  9. selamat hari lahir reen...

    semoga dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan dan semua impian kamu tercapai :)

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir...semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday reen..aku punya 3 hari sebelum kau.

    Ps:aku rs aku dh wish haritu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh? Jadi Happy belated birtthday. :)

      Delete
  12. 1983? owhh awal setahun dari aku... aku 1984... hehhee..

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.