Friday, August 9, 2013

Ucapan Raya





Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir Batin. 

Terlambatkah nak wish? Orang cakap, kita beraya sebulan sebab Syawal sebulan. Haha.

Apa cerita raya korang? Huuu. Aku punya? AKu beraya dalam keadaan deman sampai suara pun hilang.*batuk*


Tuan empunya blog: Masih dapat duit raya di usia 20-an. Jangan jelez. Muehehehe. :P


27 comments:

  1. Selamat hari raya reen. sorry kalau komen2 aku ada buat kau tersentap :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya juga.. haha. Tak adalah. :)

      Delete
  2. Tak jeles pon kau dapat duit raya, sebab kau tak kahwin lagi. Macam orang cina kata, selagi belum kahwin boleh je dapat angpau maa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Gitu.. aku tak nak kahwin la. Nak kumpul duit raya lagi. Ekekeke

      Delete
    2. Hahaha. Jangan cakap macam tu. Nanti jadi andartu, menyesal pulak.

      Delete
    3. Tak apa. mak akku cakap dia akan carikan. Errr..

      Delete
    4. Pilihan mak sentiasa tepat. Ekekeke...

      Delete
  3. Look Outside
    Its so pleasant!
    Sun Smiling For you
    Trees Dancing for you
    Birds singing for you
    Because I requested them All to wish You
    EID MUBARAK...:)

    P/s: Maaf zahir n batin -S.A-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errr... are we in the same place? :3

      Selamat Hari Raya juga, :)

      p/s: S.A stand for what?

      Delete
    2. S.A stand for m name my little sis..
      I kat Melbourne

      Delete
    3. Ooooo.. got it. Your real name huh?

      And I'm not your little sis. I already have a brother. And I'm sure he wouldn't allowed anyone call me 'adik' or something like that other than him. -_-

      Delete
  4. selamat hari raya...ampun maaf dipinta jika ada terkasar bahasa ketika memberi komen di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya juga. Aku pun. 0-0 ya.

      Delete
  5. Replies
    1. Aiyakkk... out of sudden, I felt guilty for what I reply to you. So, I'm sorry. Maaf Zahir Batin. :)

      Delete
    2. Blh di maafkn...but abg ada 1 syarat....:-)
      Ni yg best ni bila dpt kne kn adik abg....

      Delete
    3. Syarat apa?

      *oh.. balas dendam rupanya*

      Delete
  6. Selamat hari raya kak . Maaf zahir & batin :)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya reen...

    maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  8. Aku dpt bonus..so duit taya diaorang pun dpt bonus.hehehe.alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah. :) Duit raya aku mana? Haha

      Delete
  9. Muahahahahhaa...

    Aku bz beraya.. bz buat open house dgn adik beradik... best la raya tahun ni sebab boleh jump semua adik beradik..
    So.. memang best gila.. paling seronok bila tgk muka gembira bebudak dapat angpou.

    Selamat hari raya beb.. maaf zahir batin juga ya..


    NA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... kau tak tengok muka aku bila still dapat duit raya lagi. Excited lebih dari budak.. ekekeke.

      Selamat Hari raya juga. :)

      Delete
  10. Amazingnya.. abg sulung bagi aku angpou raya juga kakakakakakkakakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Aku baru perasan satu budaya ni.. Masa kecil, ibu bapa kita yang bagi duit raya dan bila kita dewasa dan ada kerja tetap, kita yang akan bagi duit raya kat parents kita.. huuu. :)

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.