Tuesday, August 20, 2013

Curi


Siapa yang curi hati awak?
Untung lah dia. 

Hati saya?
Masih lagi bersama saya.
Cuma ia tidak akan jadi seperti dulu lagi.

Sebab ada orang telah curi separuh darinya tanpa dia sedar
Jadi, mari kita tangkap pencuri itu, boleh?




27 comments:

  1. Yang curi hati aku tu mak aku dh sarungkan cincin di jari manis kanan dia..heh.

    ReplyDelete
  2. tak baik mencuri... kesian kamu..
    saya ni.. hati kena curi juga.. sampai sekarang hilang... tak ada hati dah... sedih..

    blog yg cool... syabas! masuk blog list sy... under "sentuhan memoir"

    ReplyDelete
  3. moga hati yang dicuri itu dapat dipulangkan kepada pemilik sebenar #eh

    ReplyDelete
  4. kenapa semua hati kena curik ?

    aku tinggal hati kat uma , nasib bek selamat :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun nak buat gitu jugak la. Haha

      Delete
  5. uhhh.. cute but short. I like the icecream story, yang romantic tu.. lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Romantic? Haha. I don't think so. :)

      Delete
  6. meh aku siku pencuri tu.
    ah menyampahnya pada si pencuri hati!
    curi diam-diam, kemudian pulangankan dgn keadaan serapuh renyuk. Eh. Emosi pula hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak nak siku. Bunuh terus. Haha

      Delete
    2. boleh. kita hire pembunuh upahan!

      Delete
  7. Kalaulah boleh kita tangkap dan simpan di sisi kita buat selamanya... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau.. tapi tak mungkin akan terjadi. :)

      Delete
  8. arghhh kenapa penulisan kau sangat best aku rasa...haha sgt style, sgt relax tapi maksud dia sgt mendalam, best gila !

    (gaya mcm baru follow blog kau kan, haha tp nape ntah, mmg best !) haha

    ReplyDelete
  9. sape yg curi? kasitau cepat. nanti sy pegi timbuk dio. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak nak tumbuk. Bunuh dia terus. Keh keh keh. :P

      Delete
  10. Perlu. Saat sedia hadap bakal cuma atau gembira. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksud? Tak faham. Bahasa kau tinggi sangat. heh :P

      Delete
    2. Perlukan cinta bila sudah bersedia terima dugaan bahagia dan sebaliknya. huh !

      Delete
  11. Then steal the thief's heart as your revenge. Tell him the truth, would you?

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.