Sunday, August 11, 2013

Anonymous


Aku ada satu komen dari anonymous yang tanya kenapa ada banyak anonymous yang komen di sini. Anonymous selain dari dia la kot. Siapa suruh tak jadi blogger? Siapa suruh tak create identiti blog? Hewhew.

Banyakkah Anonymous? Entah. Yang aku tak kenal pasti sangat seorang dua je.  But still boleh dibilang dengan jari. -_-

Dan jawapan aku…

I don’t know. Anyone can be anonymous. That’s a fact.

Keliru? Mungkin. But kalau orang yang aku dah lama kenal, dan selalu drop komen di sini, aku mungkin tahu itu adalah dia walau dia guna identity Anonymous. Sebagai contoh, Nong Andy. Aku tahu, dia malas nak login akaunnya. Haha.

Macam mana nak bezakan? Entah. Aku pun tak tahu. Haha. Tapi kalau Nong Andy, setiap kali dia drop komen guna Anonymous, dia akan leave something yang buat aku tahu itu adalah dia. Huuu.

Dan aku tak boleh nak halang sesiapa jadi anonymous. Itu hak diorang whether it’s someone that I know or not. Asalkan diorang tak leave komen yang boleh buat aku pissed off. Huu.

Dan aku tak tahu kenapa Anonymous yang tanya soalan ni curious sangat nak tahu. Did you get jealous by other anonymous? Errr

Ehhh. Tu je yang nak ditulis. Aku tak tahu benda aku merepek tentang anonymous ni. Sekian.


*Ini autopublish*



23 comments:

  1. N finally...
    Idk y..but m really waiting for this
    U makes m smile
    So abg nak share kbahagiaan ni kat adk abg..:-)
    *nah..hulur tangan*

    S.A

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erk.. Tak boleh salam. Bukan muhrim katanya.

      Delete
  2. Aku dah log in malam ni.. jadi tak perlu jadi anon hehehehe..

    Aku glamer jap jadi blogger malas log in.. kekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Nah trofi untuk kau. trofi blogger malas log in. Haha

      Delete
  3. Still blh d hitung dengan jari?
    Bgi abg lbh dari 1 tu kire dh lebih dr banyak wahai cik adik..:p

    S.A

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Still boleh dihitung dengan jari. Jari ada 10. Means it's more than 1 and less than 10.

      Haha,. I win.

      Delete
  4. Jd blogger?
    Idea yg menarik
    Hari2 abg blh phatikan perangai adk abg ni nnt kn

    S.A

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadilah... people won't doubt about your existence anymore and then, manalah tahu boleh selalu pergi komen kat blog si dia tu. Blog diorang tu. :)

      Delete
  5. Believe me when I said, that anonymous who asking that question, is jealous.

    ReplyDelete
  6. Amboi... berpusu2 anon... aku pun nak jadi anon gak la kalau gini.. kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Sila sila. Jangn lupa tinggalkan identiti. Kalau tak aku tak nak approve. Haha

      Delete
  7. Jealous?
    Shall i?
    Ok lepas ni abg wont come here anymore

    ReplyDelete
    Replies
    1. I don't know. It's up on you.

      *bunyi ayat macam merajuk je. hewhew*

      Delete
  8. kat blog saya, anon tak boleh komen.... senang cerita, takde nak curious sgt..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huuuu.. begitu. Aku pun takde nak ambil tahu hal anonymous sebab diorang just reader je. :)

      Delete
  9. heeeeee.. *amboi... aku suka pic yg kau attach tu*

    ~bs~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun suka. Nampak gentleman.. ehhh

      Delete
  10. eerk.. takpakn aku as anonymous ni¿ akupun malas login gak...

    ~bs~

    ReplyDelete
  11. Sometimes I wonder, we call them Anon sebab tak tau nama.. they don't mind ah? LOL

    ReplyDelete
  12. selalunya , anon adalah kwan-kwan aku , sebab bahasa diorang kasar cam aku , that why la aku boleh detect...haha
    btw , selamat hari raya , maaf zahir , batin tak ada kot :P

    ReplyDelete
  13. Aku set comment for registered user only..hehehe.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.