Tuesday, July 30, 2013

Standing Still


Cause I’m on fire but you keep on standing still
I’m burning down but you keep on standing still





6 comments:

  1. Rendam tgn dlm air ais lama2 pun sakit jugak reen..cuba try..

    ReplyDelete
  2. let go aje reen . . biar dy standing still selama mana dy mau . .

    ReplyDelete
  3. aku ingat satu movie bila baca quote ni..

    bila kita sayangkan seseorang.. kita tak akan putus asa.. tak kira berapa byk hal yg menyakitkan terlibat di antaranya.



    NA

    p/S: aku baru ada masa online di pc n.. baca baik2 n3 ko hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama kelamaan, tawar hati akan muncul juga walau betapa kita pernah sayang seseorang itu. Dan yaaa... aku dah pernah alami dengan orang yang aku pernah sayang satu ketika dulu. :)

      Delete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.