Monday, July 29, 2013

Quotes #64




Merantaulah, kerana itu yang akan membuatkan kamu tahu kenapa kamu harus pulang.



Tuan empunya blog: Marilah bawa saya ke pantai *Tarik tangan*





*Ini autopublish*



22 comments:

  1. Tahu takpe.bawa aku pulang ke rumah wei.sob sob sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. rumah kau kat mana? Meh aku tolong booking tiket.

      Delete
  2. yup... aku sdah... dan aku hargai momen aku dgn family skang better that before... thanks god sbb aku senpt rasa rumahsendiri itu syurga... no matter what¡

    bs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah. Aku? Entah.. tak tahu. Hahaha

      Delete
  3. betul tu sis..bila dah jauh baru tau makna rindu kampung halaman :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup... sebab tu aku selalu homesick. Atottototo

      Delete
  4. aku setuju.

    no place like home!

    -AsaSiaga-

    ReplyDelete
  5. aku lbh bahagia menumpang di rumah nenek dan atok . . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku? Tak tahu. *tunduk bawah sambil main jari*

      Delete
  6. aku faham perasaan tu , sebab aku pn sekarang dk merantau...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pernah merantau dulu.. dan mungkin bakal merantau lagi. Huuu

      Delete
  7. omey angat, nak g pantai ya...meh jom, sambil berenang leh minum air sekali, hahaha

    ReplyDelete
  8. Asal kat dashboard banyak notification on your new post.tp bila klik post no longer exist?

    ReplyDelete
  9. dekat2 raya ni.. memang selalu dengar lagu "dendang perantau" hehehe


    mengada je aku kan..


    NA

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.