Monday, July 22, 2013

Merajuk






Ah.... aku nak merajuk,
Nak merajuk sampai kau rindu aku
Nak bawa diri sampai kau rindu aku

Jadi, beritahu yang kau rindu aku,
Baru aku kembali
Boleh gitu?


*Ini autopublish*




23 comments:

  1. Xboleh..lelaki xfhm bahasa perempuan.

    ReplyDelete
  2. bole . aku sendiri selalu buat begitu .

    ReplyDelete
  3. tunggu sampai dia datang pujuk...
    tapi berapa lama kau mahu bawa rajuk itu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai dia datang pujuk. Berapa lama, tak pasti.

      Delete
  4. Rajuk pada yang sayang..
    Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang kita sayang atau yang sayang kita? Errr

      Delete
  5. Kau ni sengaje je nak merajuk pulak. Dahlah aku fail dalam bab memujuk orang nie. Jom aku belanja bukak pose nanti. Ehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku memang tengah tahap merajuk ni. Tapi tak ada orang nak pujuk. Huwaaa.

      AKu nak ice cream chocolate. Haha

      Delete
    2. Haha. Nanti aku kasi dalam mimpi kau. Magnum punya. =D

      Delete
    3. Magnum yg almond punya ya. Haha

      Delete
  6. you are waiting whom?

    ReplyDelete
  7. kau tahu, aku selalu nak buat mcm ni, tp aku sendiri yg xkuat utk merajuk..sbb aku yg mula2 rindu pada dia, sebelum dia ingatkan aku... (n_n)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku kuat merajuk. Kalau aku diam tu, tandanya aku tengah merajuk. Haha.

      P/s-- Siapa dia?

      Delete
  8. lelaki yg alert boleh pujuk kita yg tak amik kisah..hurm

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.