Thursday, May 2, 2013

Gila




Kalau awak kata saya gila,
Maka awak pun turut gila
Sebab kawan dengan orang gila macam saya.
Awak gila, saya gila.
Jadi sesuai lah kita dua.
Sama-sama gila.

Mari kita buat-buat gila
Ibarat dunia ini kita yang punya.

Mari kita buat-buat gila.
Sampai kita lupa
Apa yang buat kita terluka.

Mari kita buat-buat gila
Sampai kita senyum sekali lagi
Sebab dunia ini hanya sementara sahaja.

Awak, jom kita senyum?



Nota reenapple: Aku dapat wedding invitation. Yeay! Tapi tak boleh pergi sebab terikat dengan kelas. Awalnya kawan aku kahwin.  Hehe. Pape pun, aku doakan kebahagian sehingga akhir hayat untuk dia. Amin. =)



36 comments:

  1. senyum :)

    tahniah dekat kawan. auw! jodoh dah sampai ..

    ReplyDelete
  2. senyum :)

    tahniah dekat kawan. auw! jodoh dah sampai ..

    ReplyDelete
  3. aku banyak kali dpt invitation dari kengakwan tp xpenah pegi.. *TERUK PUNYA KAWAN.. keh2

    ok, jom sesama gila..

    ReplyDelete
  4. aku banyak kali dpt invitation dari kengakwan tp xpenah pegi.. *TERUK PUNYA KAWAN.. keh2

    ok, jom sesama gila..

    ReplyDelete
  5. Ni ke akibatnye after bshbt dgn kwn baru u tu?.. Haha

    ReplyDelete
  6. gambar tu nampak comel :)

    jom kita ber'gila':P

    ReplyDelete
  7. gambar tu nampak comel :)

    jom kita ber'gila':P

    ReplyDelete
  8. cinta kadang2 boleh buat kita gila..:)

    ReplyDelete
  9. Cik Tia---> Senyum jugak la kalau gitu. :)

    ##########

    HaniAsyira---> Sama la aku. Haha. Jom.. =)

    #########

    Anonymous---> Kawan baru? Siapa?

    ##########

    hana hadi----> Mari. Haha. =)

    ###########

    Sya_Merpati---> Haha. Ini bukan pasal cinta. Ini...aku tak tahu nak cakap apa, tapi ini bukan pasal cinta. Muehehehe. =)

    ReplyDelete
  10. Cik Tia---> Senyum jugak la kalau gitu. :)

    ##########

    HaniAsyira---> Sama la aku. Haha. Jom.. =)

    #########

    Anonymous---> Kawan baru? Siapa?

    ##########

    hana hadi----> Mari. Haha. =)

    ###########

    Sya_Merpati---> Haha. Ini bukan pasal cinta. Ini...aku tak tahu nak cakap apa, tapi ini bukan pasal cinta. Muehehehe. =)

    ReplyDelete
  11. Hi Reenapple, saya pun sometimes jadi gila juga, or naik angin, ha ha ha.
    Pity you not able to go for the wedding invitation.
    You cannot churi a day off from kelas?
    Anyway, you simpan satu lagu dalam hati and have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete
  12. Hi Reenapple, saya pun sometimes jadi gila juga, or naik angin, ha ha ha.
    Pity you not able to go for the wedding invitation.
    You cannot churi a day off from kelas?
    Anyway, you simpan satu lagu dalam hati and have a nice day.
    Lee.

    ReplyDelete
  13. Garbage truck...hahaha
    Ble i request something x for next entry?...

    ReplyDelete
  14. Garbage truck...hahaha
    Ble i request something x for next entry?...

    ReplyDelete
  15. Uncle Lee----> Haha. So do I. Used to 'cepat naik angin'. I can't skip class just only to go to that wedding. It's okay. I will send my friend a wedding gift. =)

    A song? I'm still looking for that. =)

    ##############

    Anonymous---> Garbage truck? It did nothing to me. Heh. -_-

    Entry apa nak direquest?

    ReplyDelete
  16. Uncle Lee----> Haha. So do I. Used to 'cepat naik angin'. I can't skip class just only to go to that wedding. It's okay. I will send my friend a wedding gift. =)

    A song? I'm still looking for that. =)

    ##############

    Anonymous---> Garbage truck? It did nothing to me. Heh. -_-

    Entry apa nak direquest?

    ReplyDelete
  17. Emmmm.. Talk bout anonymous..
    Hahaha..nothinlah..gurau je..teruskan mnulis..tp kurangkn emo tu
    Hahaha

    ReplyDelete
  18. Emmmm.. Talk bout anonymous..
    Hahaha..nothinlah..gurau je..teruskan mnulis..tp kurangkn emo tu
    Hahaha

    ReplyDelete
  19. hey babe, rindu kau. Dah lah bg kau komen something yg aku rase sgt meaning ful tadi..thanx dear. Hihi

    Owh btw, mari kita senyum dan buat-buat gila :D

    ReplyDelete
  20. hey babe, rindu kau. Dah lah bg kau komen something yg aku rase sgt meaning ful tadi..thanx dear. Hihi

    Owh btw, mari kita senyum dan buat-buat gila :D

    ReplyDelete
  21. moh le kte gelak sesama :D
    jgn bazirkan hidup ini utk menangisi perkara yg xde pekdahnye kt kta.kann??haha

    ReplyDelete
  22. moh le kte gelak sesama :D
    jgn bazirkan hidup ini utk menangisi perkara yg xde pekdahnye kt kta.kann??haha

    ReplyDelete
  23. Anonymous----> Thanks. Emo?It's a part of me. My dark side. Tengoklah macam mana. berkurang atau bertambah.

    #######

    lyyndamya---> Komen? Yg mana? Sesama. Kih kih kih. Jom. =)

    ########

    anak ayah---> Yuo. tentunya. Hidup terlampau singkat nak menangis perkara yg tak ada kaitan. =)

    ReplyDelete
  24. Anonymous----> Thanks. Emo?It's a part of me. My dark side. Tengoklah macam mana. berkurang atau bertambah.

    #######

    lyyndamya---> Komen? Yg mana? Sesama. Kih kih kih. Jom. =)

    ########

    anak ayah---> Yuo. tentunya. Hidup terlampau singkat nak menangis perkara yg tak ada kaitan. =)

    ReplyDelete
  25. Hidup ni ada gila2 sikit baru exciting kan...

    ReplyDelete
  26. Anonymous----> Yup. Dark side. You have too right? The Dark side.

    #########

    Nong Andy----> Yup. Hidup kena ada gila-gila baru exciting. =)

    ReplyDelete
  27. Anonymous----> Yup. Dark side. You have too right? The Dark side.

    #########

    Nong Andy----> Yup. Hidup kena ada gila-gila baru exciting. =)

    ReplyDelete
  28. Everyone hv their own..
    Tp i xlh emo mcm u

    ReplyDelete
  29. Everyone hv their own..
    Tp i xlh emo mcm u

    ReplyDelete
  30. Anonymous---> We both are different person. Different in handling our problems. And we have different background. So, kau tak samakan aku dengan kau. Kita hadapi ujian yang berbeza.

    #Why I feel like I'm talking with some1 that I used to know?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keran ketidakpastian tersebutlah u msti mjadi lbh tabah
      U x tau jika ada yg inspired wit ur writing
      Don't giv up n keep smiling even satu dunia mbenci u..

      Delete
  31. Anonymous---> We both are different person. Different in handling our problems. And we have different background. So, kau tak samakan aku dengan kau. Kita hadapi ujian yang berbeza.

    #Why I feel like I'm talking with some1 that I used to know?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keran ketidakpastian tersebutlah u msti mjadi lbh tabah
      U x tau jika ada yg inspired wit ur writing
      Don't giv up n keep smiling even satu dunia mbenci u..

      Delete
  32. tahniah buat kawan awk.. next month sibuk dgn kawan2 nk berkahwin.. :))

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.