Saturday, May 25, 2013

Blog baru.



Tadi aku delete blog and then aku create blog baru guna link yang sama. Sebab apa aku delete blog? Ada iklan lucah apa entah.  Aku tanya kawan aku, dia tak tahu. Fikir punya fikir, and then aku decide nak delete blog tu, blog yang dah 3 tahun dengan aku. Haha. Nasib baik aku dah back up entry3 yg lepas. Dalam masa 3 jam lebih jugak la duk edit blog baru even cuma guna post3 lama. Penat. 

Papepom.... iklan lucah tu dah tak de, Haha. Tapi yang sadisnya... semua follower dah hilang. Heee... and then aku tak tahu apa yang berlaku selepas ni. Huuu. Oh, cakap pasal blog baru... aku ada satu lagi blog. Sila terjah SINI. Blog ni adalah partnership dengan 2 orang kawan blogger. Huuu.

Oh.. anyway... selamat datang blog baru even fizikalnya dan lahiriahnya adalah sama. Bye.




12 comments:

  1. alahai sayangnya. mujur masih boleh detect. first follower! sebab owner adalah terkecuali. haha :D

    ReplyDelete
  2. ye ke...masa blogger tukar format dulu kecoh gak sekejap...

    ReplyDelete
  3. TIA----> Alhamdullilah. masih dapat diselamatkan lagi. Ekekeke. Anyway.. tahniah jadi first follower. Hiks.

    #err... tu aku kena tanya admin dululahg gitu. Hiks.

    ###########

    EL-MARIACHI---> Tukar format? Yg bila? Yg gmail tu? Kecoh tapi aku tak tukar pun. Hahaha

    ReplyDelete
  4. alaaaa sayangnya entry best2 yg dh takda :(

    ReplyDelete
  5. Amanina--> Hee... ada lagi la. Cuma followers tu je yang hilang. Eheheh

    ReplyDelete
  6. Aku takde simpan iklan, yg ada cuma chat box aja...

    Oi.. aku tak tahu pun ko ada blog lain.. hehe.. baru aku tahu...

    ReplyDelete
  7. NONG ANDY---> AKu pun takde simpan iklan. Itu iklan tetiba g kat blog aku, macam iklan spam gitu.. huuu.

    *Yoyo o je tak tahu aku ada blog lain. Hahaha. :P

    ReplyDelete
  8. la...

    ye ke reen?

    tak boleh nak buang je iklan tu?

    sayang nye...

    ReplyDelete
  9. genre dari langit.wahhh atau dari hati sebenarnya.hihihihi

    ReplyDelete
  10. oh... gitu eh?

    kira macam kena masuk virus la tu kan?

    er.. maksud aku, ko ada create blog lain.. blog yg ko sorang je handle.. yg kongsi2 tu lain citer la hehe..

    ReplyDelete
  11. hahaha owh really, seriusaku tak perasan ni blog baru sbb everything looked same and ya, only the follower, but never mind about that...sbb cara kau menulis masih je sama, hehe :D...jangalah kat blog aku ade iklan lucah pulak, damn~~

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.