Wednesday, May 22, 2013

11 things about me.


Ini sebenarnya kena tag dengan Nina. Hehehe.

1.       Paling suka makan apa?
Aku makan je semua asalkan halal dan tak pelik bagi aku. Ehhh

2.       Mana lagi best, FB, Twitter, Blog?
Hurm… aku rasa blog. :D

3.       Lahir tahun berapa?
19xx something. Haha

4.       Suka lelaki taff atau berisi? (soalan cepumas *tingtong)
Yang ni aku tak tahu nak jawab. Haha

5.       Pandai menganyam ketupat?
Tak pandai.

6.       Anak yang ke berapa dalam keluarga?
Err.. aku anak pertama.

7.       Apa tema/kaler baju raya tahun ni?
Tak tahu lak. Biasa aku main pakai je warna baju yang Mami aku pilih.

8.       Nama manja?
Erk.. aku rasa tak ada kot. Muehehe

9.       Paling takut kena gigit apa?
Takut gigit dengan lipas. Ehhhh

10.   Pandai main batu seremban? Haaa
Pandai la kot. Dah lama tak main tu. Ehhh

11.   Nama penuh apa?
Errr… itu rahsia. Tapi boleh panggil aku Reen (bukan nama sebenar). Lalalala.


Aku tag sesiapa yang nak join segmen ni. Muahaha. Soalannya....

Soalan:
1.       Dalam banyak-banyak waktu, waktu apa yang paling disukai?
2.       Kalau ada mesin masa, zaman mana yang korang mahu kembali dan ubah?
3.       Kalau sedih, apa yang korang buat?
4.       Kenapa buat blog?
5.       Lagu kegemaran di saat ini?
6.       Warna yang paling tidak disukai?
7.       Pernah kena buli tak?
8.       Ciri-ciri teman idaman korang? Ehhh
9.       Kalau ada kawan tikam korang dari belakang, apa yang korang akan buat?
10.   Dalam banyak-banyak pengalaman hidup yang pernah korang alami, yang mana memberi semangat pada korang?
11.   Kenapa korang jawab soalan aku ni? Haha


20 comments:

  1. mainan tag ni...

    kena jawab 11 soalan yg ditanya je kan?

    ReplyDelete
  2. mainan tag ni...

    kena jawab 11 soalan yg ditanya je kan?

    ReplyDelete
  3. Aku tahu beberapa pasal ko hehehe...

    ReplyDelete
  4. RapunZeL---> Yup. Jawab soalan je. Sebenarnya kena tag tapi aku malas. Hehehe

    ########

    NONG ANDY---> Hahaha. Aku juga. Mohon join segmen ini. Hiks. :D

    ReplyDelete
  5. RapunZeL---> Yup. Jawab soalan je. Sebenarnya kena tag tapi aku malas. Hehehe

    ########

    NONG ANDY---> Hahaha. Aku juga. Mohon join segmen ini. Hiks. :D

    ReplyDelete
  6. sudah jawab

    http://pari2cumel.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

    hehe.

    ReplyDelete
  7. sudah jawab

    http://pari2cumel.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

    hehe.

    ReplyDelete
  8. RapunZELL--> Baik. Nanti aku terjah. :)

    ReplyDelete
  9. haha..terima kasih sudi membalas..
    no 5 dgn no 9 tu sama..haha

    ReplyDelete
  10. haha..terima kasih sudi membalas..
    no 5 dgn no 9 tu sama..haha

    ReplyDelete
  11. pandai menganyam ketupat?apa soklan mcm nak cari menantu.kahkahkah

    nasib baik tak kena tag.alhamdulillah.hahahhahahhahaha

    ReplyDelete
  12. pandai menganyam ketupat?apa soklan mcm nak cari menantu.kahkahkah

    nasib baik tak kena tag.alhamdulillah.hahahhahahhahaha

    ReplyDelete
  13. best jugak main tag2 nie..hehehe..
    baru dpt ytau sikit2 pasal kamu lepas dah lama follow blog kamu..

    btw, semoga sentiasa banyak idea utk blogging..

    ReplyDelete
  14. best jugak main tag2 nie..hehehe..
    baru dpt ytau sikit2 pasal kamu lepas dah lama follow blog kamu..

    btw, semoga sentiasa banyak idea utk blogging..

    ReplyDelete
  15. AMANINA---> Heee.. sesama. :D

    ###########
    SI NGOK NGEK----> aMBOIH... Mohon join. Ekekekeke

    ###########

    SYA----> Best kan.. huhuhu. Erk... baru tahu? Misteri sangat ke aku? Keh keh keh.

    #terima kasih. :)

    ReplyDelete
  16. AMANINA---> Heee.. sesama. :D

    ###########
    SI NGOK NGEK----> aMBOIH... Mohon join. Ekekekeke

    ###########

    SYA----> Best kan.. huhuhu. Erk... baru tahu? Misteri sangat ke aku? Keh keh keh.

    #terima kasih. :)

    ReplyDelete
  17. wow! banyak rahsia. hehe. boleh aku jawab? hikss :D

    ReplyDelete
  18. TIA FatiHA---> Sila Sila.. :D

    ReplyDelete
  19. lipas gigit orang ke? bukan kejar orang? eh.. haha.

    ReplyDelete
  20. lipas gigit orang ke? bukan kejar orang? eh.. haha.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.