Monday, April 8, 2013

Kawan Baru


Ini kawan baru saya. Namanya Mr.Sheep. Nak panjang lagi, Mr. Brown Sheep. Hahaha. Mesti korang pun heran macam mana Sheep ni warna chocolate a.k.a warna favorite aku. Ekekekekek.

Aku tempah dari Kakak Nani Zuliana. Ehehehe. Memula yang aku tengok yang dia promote tu warna hitam dan putih but then aku request warna cenggini. Demand jugak aku masa aku mintak Kakak Nani Zuliana buat warna chocolate. Oh... maafkan saya. Huhu. Tapi hasilnya menarik bukan? Ehehehehe.

Memula aku dapat tu, aku ingatkan kecil, boleh la aku gantung kat beg sandang aku yang warna chocolate tu. Matching gitu. Hiks. Tapi saiznya aku rasa tak layak digantung kat beg aku tu, maka aku buat peneman di  atas katil je la. Sebab saiznya aku rasa sebesar tapak tangan aku. Sila bayangkan tangan aku macam lelaki tapi comel. Erk..

Comel kan dia? Mohon puji Mr.Sheep aku kalau tak aku gigit korang lagi. Ekekeke. Eh...kbye. Tu je nak update. =)

Nota reenapple: Penat! =_=!



15 comments:

  1. Amanina---> Hahaha. Terima kasih. =)

    ReplyDelete
  2. pelik tapi comel

    rasa nak makan coklat skng

    kbai

    ReplyDelete
  3. pelik tapi comel

    rasa nak makan coklat skng

    kbai

    ReplyDelete
  4. Iffah Afeefah---> Haha. terima kasih puji dia comel. =)

    #####

    RapunzeeL----> Baik. Hulur duit dulu. =P

    ReplyDelete
  5. Iffah Afeefah---> Haha. terima kasih puji dia comel. =)

    #####

    RapunzeeL----> Baik. Hulur duit dulu. =P

    ReplyDelete
  6. hahahaha okay cute ! beli kat mane? best2 :D

    ReplyDelete
  7. lynnDamya---> Haha. Aku tempah je.. ekekekekeke

    ReplyDelete
  8. Nong Andy---> Aku pun. Huhuhuh. Moga jaga diri bebaik. =)

    ReplyDelete
  9. rindu juga.

    ps: thanks a lot... siar artikel untuk ni... heerrr. terharu

    ReplyDelete
  10. rindu juga.

    ps: thanks a lot... siar artikel untuk ni... heerrr. terharu

    ReplyDelete
  11. Bidadari Syurga----> Huuuu... aku pun rindu kau juga. =). Sama3... huhu

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.