Monday, March 18, 2013

Terganggu.




Awak ni, tak tahu ke saya nak tidur? Yaaa…. Saya tahu awak sedang bergembira berbual dengan si kekasih hati but please, respect my privacy like I did to you. Silap hari bulan saya tinggikan suara kat awak. Heeee.

Nak marah awak, tapi disebabkan awak itu saya boleh kategorikan sebagai budak lagi, maka saya tahan je. Saya pendam je. Sebab tak ada guna nak cari pasal dengan budak macam awak. Silap hari bulan, saya yang dikatakan tak matang sebab cari pasal dengan budak-budak. Heh.

Gosh… I don’t know how I can be patient like this. It’s been 2 years. 2 years okey! Dan kesabaran saya tak adalah ada banyak lagi. Dah nak sampai dia punya limits. I remember those things that you make me wanna bite you every second. Geez…. Serius, bila imbau itu, memang saya rasa macam nak gigit awak. Oh maybe rasa macam nak sepak terajang juga. Oh, bukan nak sepak awak, nak sepak rasa ketidakpuasan hati saya terhadap awak. Itu yang sepatutnya.

Nota reenapple: Ditullis dengan waktu tidur yang terganggu. Heh. =_=!




13 comments:

  1. Sabar, sayang..
    setiap kesabaran pasti ada ganjaran :)

    ReplyDelete
  2. Sabar, sayang..
    setiap kesabaran pasti ada ganjaran :)

    ReplyDelete
  3. amboi .. gmbr tu menarik perhatian aku sampai entry ko aku tak terbaca .. hahaha

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, . . . .

    Reenapple, . . sorry to say, but kena beritahu jugak ni, . . . .

    errr, . . . bahawa gambar itu agak cekci tau, ermm, . . . iye, betul, . . pada saya la, . . . .

    :3 peace

    entah le kenape entah saya boley nampak mcm tu, . . . .

    sorry mengganggu, . . . :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, . . . .

    Reenapple, . . sorry to say, but kena beritahu jugak ni, . . . .

    errr, . . . bahawa gambar itu agak cekci tau, ermm, . . . iye, betul, . . pada saya la, . . . .

    :3 peace

    entah le kenape entah saya boley nampak mcm tu, . . . .

    sorry mengganggu, . . . :)

    ReplyDelete
  6. sesetengah orang perlu ditegur secara halus. jika tak faham jgak, bg je bom atom :P hehe

    ReplyDelete
  7. takotnya. nape guna pistol

    ReplyDelete
  8. rasa nak tembak eh?

    kesabaran dah makin nipis eh..?

    tarik nafas panjang2...

    dan pergi ambil air sembahayang..

    kalau tak jalan juga..

    sila sampai kan pesan aku kat roommate ko tu..

    " Apa ko ingat ko ada boyfren.. org lain kena join berjaga dengar kau dating on the fon dgn ko ke?"

    pastu baling bantal atau apa yg patut kat dia hehe.. okeh! tak payah smpaikan pesanan penaja yg tak boleh pakai ni hehe..

    ReplyDelete
  9. rasa nak tembak eh?

    kesabaran dah makin nipis eh..?

    tarik nafas panjang2...

    dan pergi ambil air sembahayang..

    kalau tak jalan juga..

    sila sampai kan pesan aku kat roommate ko tu..

    " Apa ko ingat ko ada boyfren.. org lain kena join berjaga dengar kau dating on the fon dgn ko ke?"

    pastu baling bantal atau apa yg patut kat dia hehe.. okeh! tak payah smpaikan pesanan penaja yg tak boleh pakai ni hehe..

    ReplyDelete
  10. Ashfantasy---> Sedang cuba. =)

    ###########

    Penjajah minda---> Mungkin. Hahaha.

    ##########

    Gugu Suseno---> Ceh... sesia je aku tulis. Kah kah kah.

    ##########

    Lembaga menyeramkan----> Erk... otak kau ada msalah ke? *heran*

    ##########

    Forskining Beta----> Baik. Sedang cuba bersabar selagi mampu. =)

    ###########

    azimahrazak---> cara halus tak menjadi.. huhuhu. =)

    ##########

    ell----> Itu mood aku masa beauty sleep aku kena kacau. Rasa macam nak tembak orang je. Keh keh keh.

    ##########

    Nong Andy----> Hahaha. Aku gelak baca komen kau. Memang aku tak ikut pesanan penaja ni. Aku guna cara aku, tegur secara berhemah. Muahahahaha.

    ReplyDelete
  11. Ashfantasy---> Sedang cuba. =)

    ###########

    Penjajah minda---> Mungkin. Hahaha.

    ##########

    Gugu Suseno---> Ceh... sesia je aku tulis. Kah kah kah.

    ##########

    Lembaga menyeramkan----> Erk... otak kau ada msalah ke? *heran*

    ##########

    Forskining Beta----> Baik. Sedang cuba bersabar selagi mampu. =)

    ###########

    azimahrazak---> cara halus tak menjadi.. huhuhu. =)

    ##########

    ell----> Itu mood aku masa beauty sleep aku kena kacau. Rasa macam nak tembak orang je. Keh keh keh.

    ##########

    Nong Andy----> Hahaha. Aku gelak baca komen kau. Memang aku tak ikut pesanan penaja ni. Aku guna cara aku, tegur secara berhemah. Muahahahaha.

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.