Tuesday, March 26, 2013

Review: NGERI



Ehehehehe.. aku beli buku keluaran FIXI lagi. Ada 6 semuanya yang aku beli hari itu. Tapi ini je yang aku sempat habiskan. Yang 5 lagi tu, maybe tunggu aku dapat cuti panjang atau waktu free yang panjang.
Buku ni pasal apa? As usual, pasal pembunuhan. Hahaha. Dah jadi feveret aku kot buku-buku macam ni. Wakakakaka.

Ia mengisahkan ada 3 orang sahabat baik, Samuel, Jo dan  Rehan kot. Dioarang ditugaskan untu buat skrip apa entah untk tugasan mereka but then semua diorang punya proposal ditolak oleh diorang punya Profesor, sehinggalah setiap skrip bunuh diorang jadi kenyataan bila ada kes bunuh berlaku.

Siapa yang bunuh? Erk.. itu aku biarkan korang tertanya-tanya la. Hahaha. Apa-apa pun, aku bagi 5 bintang penuh untuk jalan cerita sebegini. Ekekekeke.

6 comments:

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.