Thursday, August 30, 2012

Sakit perut



Pagi tadi aku sakit perut.
"Saja nak beritahu. Muahaha"
Semalam aku mimpi aku beli cekodok pisang kat gerai tepi jalan. Dan aku tak tahu macam mana, dalam perjalanan pulang nak balik rumah, tangan aku ada aiskrim. Jadi aku enjoy je la makan aiskrim sambil jalan sebelum diganggu oleh seorang budak lelaki. Haha.

Oh, budak lelaki tu? AKu kenal. Dia kawan sekolah aku. Dia jalan sebelah aku. Aku dah lupa apa yang kitaorang borak. Rasanya banyak kot. Dan tiba-tiba entah macam mana, dia confess kat aku dan nak pegang tangan aku. Aku kemudian rasa aneh. Banyak kali aku elak sehinggalah aku kata, “Weh, pakwe aku pun tak pernah pegang tangan aku, kau jangan memandai nak pegang aku.” Aku tak tahu asal aku cakap cenggitu padahal pakwe sekarang pun tak ada. Eh… sengal la mimpi ni.

Asal aku makan ice cream lak?
Lepas tu aku tersedar. Muahahaha. Macam gila je mimpi tu. Dan lepas tu, aku rasa perut aku memulas. Hahah. Aku pun fikir apa yang aku makan semalam sampai sakit perut?? Lepas tu aku rasa nie mesti sebab aku beli cekodok pisang kat gerai tepi jalan dalam mimpi. Sebab itu sakit perut terasa ke alam reality. Muahaha.

Macam sengal jerk apa yang aku andaikan ini. Muahaha… erk.. korang rasa ada kaitan ke sakit perut aku dengan kes aku mimpi aku beli cekodok pisang dalam mimpi? Tapi aku tak makan pula cekodok tu, aku makan ice cream. Eh… biul betul mimpi ni. Muehehehe.

Sengal betul mimpi ni.




18 comments:

  1. nampak ais krim aku tak leh fokus hahahhaa

    ReplyDelete
  2. haha sengal jgk mimpi tu.

    ke mengidam nak mkn goreng pisang?

    ReplyDelete
  3. haha sengal jgk mimpi tu.

    ke mengidam nak mkn goreng pisang?

    ReplyDelete
  4. hahaha, tgk gmbr ice cream tu je dh buat aku rse mcm sakit perut, sbb nmpk pedas (-_-') haha

    ReplyDelete
  5. AsruL---> hahaha. Sama lah degan aku.. kekeke.

    ####

    Layyinur Harir---> hahaha. Mungkin juga. Ekekeke.

    #####

    Noraim---> Mungkin. Sebab hari-hari aku bau goreng pisang kat kedai sebelah rumah aku. =)

    #####

    LynnDamya---> hahah. Aiskrim pedas? Aku tak pernah dengar.. ekekek. Sedap pe.. ekeke.

    ReplyDelete
  6. AsruL---> hahaha. Sama lah degan aku.. kekeke.

    ####

    Layyinur Harir---> hahaha. Mungkin juga. Ekekeke.

    #####

    Noraim---> Mungkin. Sebab hari-hari aku bau goreng pisang kat kedai sebelah rumah aku. =)

    #####

    LynnDamya---> hahah. Aiskrim pedas? Aku tak pernah dengar.. ekekek. Sedap pe.. ekeke.

    ReplyDelete
  7. kita gi makan aiskrim baskin robbin jom....

    ReplyDelete
  8. EL Mariachi---> Ahahaha... jangan pelawa aku dengan ice cream. Aku lemah.. ahaha.

    ######

    Fel---> tentunya.. Hahaha.

    ######

    Iffah Afeefah---> hahaha. Kau je yg tahu.. ekeke.

    ReplyDelete
  9. EL Mariachi---> Ahahaha... jangan pelawa aku dengan ice cream. Aku lemah.. ahaha.

    ######

    Fel---> tentunya.. Hahaha.

    ######

    Iffah Afeefah---> hahaha. Kau je yg tahu.. ekeke.

    ReplyDelete
  10. salahkan cekodok dlm mimpi pula, dia yg makan ice cream tak henggat akakakaka!!

    ReplyDelete
  11. Nong Andy---> hahaha. Mana la tau cekodok tu tak bersih ke, itu pasal aku dapat cirit birit sejurus bangun dari tidur.. ekeke.

    ReplyDelete
  12. agaknya eskem tu flavour cekodok kott.. ekekkekeke

    ReplyDelete
  13. Cik ZaituL--> haha. Mungkin lah. =P

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.