Friday, August 10, 2012

Quotes #18




Kita jangan selalu mengharap kerana dengan mengharap tu,tak semestinya ia akan tertunai. Namun, kita boleh bersabar kerana dengan kesabaran itu, boleh mengajar kita erti pahit & manis kehidupan sebenar.

p/s--- ah.. ini bad mood. I need ice cream.. =(


11 comments:

  1. harapan berkecai memang perit rasanya

    BASKIN ROBBIN untuk kau.
    nah...

    ReplyDelete
  2. harapan berkecai memang perit rasanya

    BASKIN ROBBIN untuk kau.
    nah...

    ReplyDelete
  3. ala.. kenapa bad mood? nak makan ice cream? oh.. aku tak simpan ice cream dlm peti sebab takut ia terlalu mengoda--> shinta batuk pula nanti. dengan aku2 sekali batuk nanti..

    ReplyDelete
  4. Iffah Afeefah--> ahahha. AKu dah beli tadi.. kekeke. Bahagia. makan ice cream di malam hari.. =)

    #######

    Nong Andy--> aku pun tgah selsema sekarang ini.. huhu But I need ice cream.. =D

    ReplyDelete
  5. Iffah Afeefah--> ahahha. AKu dah beli tadi.. kekeke. Bahagia. makan ice cream di malam hari.. =)

    #######

    Nong Andy--> aku pun tgah selsema sekarang ini.. huhu But I need ice cream.. =D

    ReplyDelete
  6. terlalu mengharap akan buat kita rasa sangat kecewa di satu hari nanti..

    ReplyDelete
  7. reenapple,

    ha? selsema? masih nak makan ice cream?? hurm.. memang degil budak ni.. rotan kang..! hehehe

    ReplyDelete
  8. reenapple,

    ha? selsema? masih nak makan ice cream?? hurm.. memang degil budak ni.. rotan kang..! hehehe

    ReplyDelete
  9. si kiut levendr---> ahahaha,betul tu.. jgnterlalu mengharap..-(

    #########

    Nong Andy---->ahahah. itulah aku selsema pun nak balun ice cream.. ekekek. Memang bad mood semalam.. =)

    ReplyDelete
  10. si kiut levendr---> ahahaha,betul tu.. jgnterlalu mengharap..-(

    #########

    Nong Andy---->ahahah. itulah aku selsema pun nak balun ice cream.. ekekek. Memang bad mood semalam.. =)

    ReplyDelete
  11. aku still teringat ayat tadi, saya suka awak macam saya suka aiskrim..hahaha..melting..melting..

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.