Thursday, August 23, 2012

Khamis yang Klasik #4



Ehem... ehem... for someone... =D



15 comments:

  1. opkos i smile.smile like joker smile.hehe

    ReplyDelete
  2. AsruL---> kesayangan?? hahhaa.. no komen.. kikikiki.
    \
    ##########

    Lady Windsor---> uhuhuhu. For someone someone... errr... no idea.. ekeke,

    #########

    penjajah minda---> yeah... I know that.. ehehehe.

    ReplyDelete
  3. AsruL---> kesayangan?? hahhaa.. no komen.. kikikiki.
    \
    ##########

    Lady Windsor---> uhuhuhu. For someone someone... errr... no idea.. ekeke,

    #########

    penjajah minda---> yeah... I know that.. ehehehe.

    ReplyDelete
  4. ehem-ehem.. can u see that? big smile on my face reading tis n3 hehehe...

    ReplyDelete
  5. Nong ANdy---> Can't see your smile just word BIG SMILE... eehehehe. I thought you smile when read my SMS not my entry.. ekekeke

    ReplyDelete
  6. :D

    :D

    :D

    :D

    :D

    :D

    :D

    :D


    :D

    :D

    when i saw ur sms, i was wonder.. er.. new number again? hehehe.. n oso smile la..

    when i sms u i think i need to SMS all ur number haha..

    sila betulkan spelling n 'grama' aku mengikut kesukaan kau :p

    ReplyDelete
  7. :D

    :D

    :D

    :D

    :D

    :D

    :D

    :D


    :D

    :D

    when i saw ur sms, i was wonder.. er.. new number again? hehehe.. n oso smile la..

    when i sms u i think i need to SMS all ur number haha..

    sila betulkan spelling n 'grama' aku mengikut kesukaan kau :p

    ReplyDelete
  8. NONG ANDY----> ahahaha. Aku on je dedua. Tapi aku care MAxis lagi.. ekekeke. Even Maxis aku dah tak bunyi sangat. SMS je memana nombor. Aku reply.. ehehehe.

    #Tak tahu macam mana nak speaking lagi.. ekeke.

    ReplyDelete
  9. NONG ANDY----> ahahaha. Aku on je dedua. Tapi aku care MAxis lagi.. ekekeke. Even Maxis aku dah tak bunyi sangat. SMS je memana nombor. Aku reply.. ehehehe.

    #Tak tahu macam mana nak speaking lagi.. ekeke.

    ReplyDelete
  10. IFFAH AFEEFAH---> Ahahah.. aku senyum baca komen kau. =D

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.