Friday, June 22, 2012

Thanks for the 3 years..


Mereka adalah 'sugar' dan 'spice' dalam kehidupan U aku..=)
Ah… sedih rupanya kena tinggal. Waa… serius, even aku tak rapat sangat dengan mereka sekarang, but still, friendship yang terjalin for 3 years, still aku akan remember sampai aku mati. Asal aku touching bila aku tulis ini.. huuu.

Rasa cam nak gelak je, nangis, sengal and so on bila teringatkan diorang. Even aku tahu, aku selalu buat mereka terluka dengan perlakuan aku, serius, diorang kadang-kadang boleh buat hari aku happy tahu. Dan jujur, aku berterima kasih pada mereka sebab diorang yang ajar aku untuk mematangkan diri. Diorang tegur aku di saat aku lupa diri, bla bla bla and so on.

Dari mereka, aku belajar erti kawan sebenar tahu.

Oh, I think, I’m gonna miss them a lot. Totally. Even aku skarang dah tak rapat sangat dengan mereka, but still, aku tak boleh lupa jasa-jasa diorang yang banyak tolong aku saat aku dalam kesusahan. Jadi pendengar kepada cerita boring aku. Huhhuhu.

I think I'm gonna miss them next semester. (T.T)
Hurm… kos diorang 3 tahun dan aku 4 tahun… huuu. I wish I could turn back time and pick kos yang 3 tahun saja. Huuu… Tak tersangka aku Accounting tu 4 tahun at the beginning, but this is what I choose right? So, just be patient.

Dear kamu-kamu… thanks for everything and sorry for everything. Aku might bukan seorang kawan yang baik bagi korang, maybe bukan ‘adik’ yang baik sebab kelemahan aku dalam berkomunikasi,aku tahu aku sometimes selfish but aku appreciate everything yang korang pernah buat pada aku. Korang ajar aku untuk kenal erti hidup. Huu… thanks for everything.

Wish them the best in their life.

p/s---tetiba terjumpa sesuatu yang buat aku teringatkan mamat kerek tu masa aku asyik berkemas tadi. Haih!!! =.=


18 comments:

  1. sy yg tinggal spe ni?? ko tak abis lg lah ei..

    ReplyDelete
  2. kadang-kadang tak sangka kan dah bertahun-tahun kita berkawan , suka-duka ..



    hargailah selagi ada..

    :)

    ehemmm...mamat kerek mane nih??

    ReplyDelete
  3. kadang-kadang tak sangka kan dah bertahun-tahun kita berkawan , suka-duka ..



    hargailah selagi ada..

    :)

    ehemmm...mamat kerek mane nih??

    ReplyDelete
  4. sah2 dah habis ni.... ok working timeeeeeeeeeeeeeee... aat kerek tu wujud upanyaaaaa

    ReplyDelete
  5. HaniAsyira---> huuuu. Kawan yg dikenali 3 tahun lepas.. huhu. Dorang daa habis..

    #####

    Cik ZaituL---> kan.. hargailah selagi mereka ada.. eh. Eh.. macam lah aku takkan jumpa mereka lagi.. huhu.

    errr....hahaha. Tak tau nk jawab tapi dia wujud.. keh keh.

    #####

    Bidadari Syurga---> heee... setahun lagi.. sabor je la..

    memangla mamat kerek wujud.. ini bukan imaginasi, ini adalah realiti.. hahha

    ReplyDelete
  6. HaniAsyira---> huuuu. Kawan yg dikenali 3 tahun lepas.. huhu. Dorang daa habis..

    #####

    Cik ZaituL---> kan.. hargailah selagi mereka ada.. eh. Eh.. macam lah aku takkan jumpa mereka lagi.. huhu.

    errr....hahaha. Tak tau nk jawab tapi dia wujud.. keh keh.

    #####

    Bidadari Syurga---> heee... setahun lagi.. sabor je la..

    memangla mamat kerek wujud.. ini bukan imaginasi, ini adalah realiti.. hahha

    ReplyDelete
  7. Sila terus berkawan dgn aku smpai aku jadi nenek hehehe...

    *Mamat kerek tu asik berlegar-legar di sekeliling kau.. suatu waktu nanti bila kau sudah lupakan dia. dan tiba-tiba kau teringat akan 'kehadiran'nya yg selalu membuat kocak di langitmu yg tenang (ewah.. madah nmpak!) maka kau akan tersenyum sendiri dan mengeleng.. "ah!.. aku pernah rasa macam tu dengan dia? it realy a perfect joking.."

    ReplyDelete
  8. Sila terus berkawan dgn aku smpai aku jadi nenek hehehe...

    *Mamat kerek tu asik berlegar-legar di sekeliling kau.. suatu waktu nanti bila kau sudah lupakan dia. dan tiba-tiba kau teringat akan 'kehadiran'nya yg selalu membuat kocak di langitmu yg tenang (ewah.. madah nmpak!) maka kau akan tersenyum sendiri dan mengeleng.. "ah!.. aku pernah rasa macam tu dengan dia? it realy a perfect joking.."

    ReplyDelete
  9. NONG ANDY---> ahahah. Yaaa.. aku kawan dengan sampai aku pun jadi nenek juga.. hahah. *berangan je aku ni8... hehehe.

    #aku harap aku boleh gelak bila teringat dia satu hari nanti tu.. hehe

    ReplyDelete
  10. NONG ANDY---> ahahah. Yaaa.. aku kawan dengan sampai aku pun jadi nenek juga.. hahah. *berangan je aku ni8... hehehe.

    #aku harap aku boleh gelak bila teringat dia satu hari nanti tu.. hehe

    ReplyDelete
  11. teman-teman lah yg bayk bg kenangan dlm tempoh kat U kn . i know it well

    ReplyDelete
  12. miss klanika---> bertul3..hehhe

    ReplyDelete
  13. sedih kot nak berpisah ngan member2 yang dah kenal lama.
    haihhhh~
    :')

    ReplyDelete
  14. sedih kot nak berpisah ngan member2 yang dah kenal lama.
    haihhhh~
    :')

    ReplyDelete
  15. stahun je lagi beb

    chill

    aku ni jenuh nak abiskan 5 tahun setengah

    rase kawen pon ank da ramai wakaka

    ReplyDelete
  16. stahun je lagi beb

    chill

    aku ni jenuh nak abiskan 5 tahun setengah

    rase kawen pon ank da ramai wakaka

    ReplyDelete
  17. IFFAH AFEEFAH---. 5 tahun?wah.. aku kagum... cikgu... biasalah. Khwin?? hhehehehe, Taulh ko baru balik dari kenduri kahwin.. hehehe

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.