Thursday, June 28, 2012

Sweet Revenge




The sweetest and the best revenge that you can show to someone is how you find your own happiness with your own life. Showing that you are still a better person even though someone walk out from your life. 

I think this is a really really hard thing to do since moving on or moving forward is a very quite long process. But somehow I think, keeping this as a goal, is a very great motivation. 

Have a lovely day everyone! 


p/s--- forgiveness is the sweet revenge also. (^_^)



24 comments:

  1. yeahh happines is the best medicine...:)

    ReplyDelete
  2. Lady windsor---> yes it is... it is the best thing in life.. =)


    ####

    ReplyDelete
  3. Lady windsor---> yes it is... it is the best thing in life.. =)


    ####

    ReplyDelete
  4. hoping for that too, but not the revenge part... hahaa.... happy is enough...

    ReplyDelete
  5. msredcheesecake---> hhahaha. Happines is the best revenge. be happy as u want.. =)

    ######

    Liza Razak---> heee.. yes it is. =)

    ReplyDelete
  6. msredcheesecake---> hhahaha. Happines is the best revenge. be happy as u want.. =)

    ######

    Liza Razak---> heee.. yes it is. =)

    ReplyDelete
  7. aku nak like 3 juta peratus hehehe....

    ReplyDelete
  8. Layyinur harrir---> time kasih. =)

    #####

    Nong Andy---> hahaha. kau nak 1 billion pun like aku tak kisah.. hahah.

    ReplyDelete
  9. Layyinur harrir---> time kasih. =)

    #####

    Nong Andy---> hahaha. kau nak 1 billion pun like aku tak kisah.. hahah.

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum ..

    Only those who are really special and can easily forgive AND forget ^^

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum ..

    Only those who are really special and can easily forgive AND forget ^^

    ReplyDelete
  12. aku rase sweettt sngt bile bce entry ni

    tak tipu

    ReplyDelete
  13. aku rase sweettt sngt bile bce entry ni

    tak tipu

    ReplyDelete
  14. AdiaLuze---> huuu... really? I try to be that special person.. huhu.

    ####

    Iffah Afeefah----> huuu.. aku pun... Saat aku jumpa quotes tu.. huuuu

    ReplyDelete
  15. AdiaLuze---> huuu... really? I try to be that special person.. huhu.

    ####

    Iffah Afeefah----> huuu.. aku pun... Saat aku jumpa quotes tu.. huuuu

    ReplyDelete
  16. @iffah,ai pun sweet juga kan?hahaa

    Hidup tak perlu memikirkan sngat walaupun sebenarnya kita memang adalah seorang pemikir^^

    ReplyDelete
  17. @iffah,ai pun sweet juga kan?hahaa

    Hidup tak perlu memikirkan sngat walaupun sebenarnya kita memang adalah seorang pemikir^^

    ReplyDelete
  18. delarocha---> yaa... sedangkan NABI pun maafkan umat apatah lagi kita manusia biasa...
    #####

    Woofer storm---> huuuu. Hidup harus ada hala tuju dan hala tuju ditentukan dengan berfikir.. =). Dalam erti kata lain, hidup harus berfikir..

    ReplyDelete
  19. delarocha---> yaa... sedangkan NABI pun maafkan umat apatah lagi kita manusia biasa...
    #####

    Woofer storm---> huuuu. Hidup harus ada hala tuju dan hala tuju ditentukan dengan berfikir.. =). Dalam erti kata lain, hidup harus berfikir..

    ReplyDelete
  20. gedikla woofer tu kan. kwn spela tu haha

    ReplyDelete
  21. Iffah Afeefah--->hehehe. Entah.. kawan sapela tu.. hehe

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.