Friday, June 15, 2012

Quotes #1



Mencintai dari jauh. Percayalah mencintai tidak harusnya memiliki. Melepaskan dia pergi, bukan bermakna kau 'LOSER' but itu menunjukkan kau kuat dan tabah melepaskan sesuatu yang kau yakin tak akan pernah menjadi hak milik kau. Berdoalah si dia gembira dengan cinta hatinya walaupun itu bukan diri kau. =)

16 comments:

  1. ya cinta dalam diam aka cinta dr kejauhan

    percaya pde jodoh biarpun ia sngt sakit di lubuk pling dalam

    yaa sakit sgt

    ReplyDelete
  2. ya cinta dalam diam aka cinta dr kejauhan

    percaya pde jodoh biarpun ia sngt sakit di lubuk pling dalam

    yaa sakit sgt

    ReplyDelete
  3. cinta ni kadang2 terlalu menyakitkan,
    tapi kita bisa jadi seorang yg kuat ^^

    ReplyDelete
  4. cinta ni kadang2 terlalu menyakitkan,
    tapi kita bisa jadi seorang yg kuat ^^

    ReplyDelete
  5. Iffah Afeefah---> sakit kan.. hehehe, Lepaskan jalan yang terbaik.. =)

    #####

    ahsfantsy24---> huuu. Yup.. it teach us how to be strong person.. =)

    ReplyDelete
  6. Iffah Afeefah---> sakit kan.. hehehe, Lepaskan jalan yang terbaik.. =)

    #####

    ahsfantsy24---> huuu. Yup.. it teach us how to be strong person.. =)

    ReplyDelete
  7. lepaskan dia dari hatimu.. dan kamu akan terlepas dari rasa sakit itu :)

    ReplyDelete
  8. cinta dalam diam tue penakut namanya.hehe

    ReplyDelete
  9. aku serius cakap aku tak sanggup tengok orang yang aku sayang pergi sayang kat org lain .. mungkin aku block die dari hidup aku setahun .. pastu baru intai dia balik..dan doakan dia..


    sebab aku takut kecewa..ya..bukan aku nak melwan takdir or ape-ape..
    aku ada perasaan dan aku harap aku kuat hadapi kalau ini yang terjadi..

    aku tau aku lemah , n tak kuat

    ReplyDelete
  10. aku serius cakap aku tak sanggup tengok orang yang aku sayang pergi sayang kat org lain .. mungkin aku block die dari hidup aku setahun .. pastu baru intai dia balik..dan doakan dia..


    sebab aku takut kecewa..ya..bukan aku nak melwan takdir or ape-ape..
    aku ada perasaan dan aku harap aku kuat hadapi kalau ini yang terjadi..

    aku tau aku lemah , n tak kuat

    ReplyDelete
  11. betul2.. sangat setuju.. insyaallah amsing2 ada bahagia masing kan.. huhu.. :)

    ReplyDelete
  12. AdiaLUze---> =)

    #####

    TM---> =). Kan ?

    ####

    Nong Andy---> yeah.. akhirnya!!1 huhu.

    ####

    penjajah minda---> huuu. memang pun tapi itu lagi baik.. =)

    ####

    cik ZaituL---> huuu... aku tak tahu nk kata.. aku selalu buat macam tu, bg aku dengan lepaskan dia akan legakan hati aku.. hehehe.

    #####

    Farah Hani---> yup.. masing3 akan ada bahagia masing3

    ReplyDelete
  13. AdiaLUze---> =)

    #####

    TM---> =). Kan ?

    ####

    Nong Andy---> yeah.. akhirnya!!1 huhu.

    ####

    penjajah minda---> huuu. memang pun tapi itu lagi baik.. =)

    ####

    cik ZaituL---> huuu... aku tak tahu nk kata.. aku selalu buat macam tu, bg aku dengan lepaskan dia akan legakan hati aku.. hehehe.

    #####

    Farah Hani---> yup.. masing3 akan ada bahagia masing3

    ReplyDelete

Daun lili daun keladi
Kalau sudi, sila komen lagi.