Tuesday, May 10, 2011

pudinG rOti...

perkenalkan ...my puding roti.. credit to mr.GooGLE... hahah
hari nie... aku nak bercerita makanan... one of my favourite food... takde nasi okey jer... asalkan ada nie... iaitu roti... tapi dalam banyak-banyak roti...aku suka puding roti... tambah-tambah lagi puding roti yang family aku buat.. waaa.... nak makan  puding roti...

haaa... aku pom tak tao asal aku suka sangat dengan puding roti nie... waktu bukak puasa... aku komfom mengidam nak makan puding roti... hahahha....bila balik cuti raya ari tue... sanggup p bazar nak cari puding roti... aku dapat makan sekali daa cukop la....tapi kalao dapat makan banyak kali okey gak...wahahahaha...

puding roti... biasanya aku suka makan puding roti yang kosong...aku tak suka sangat puding roti yang banyak sangat accessories... hahahah... it's enough letak kismis dari letak memacam benda macam buah ke,sayur ke... ... hahaha.. yang tue memang aku kuis buang... makan puding roti jer... hiasannya aku tinggalkan... hahahhaha.
pergh.... meleleh air aku tengok gambar nie... puding roti with chocolate sos????eh... heheh
bak kata aku....simple is better ... seee.... best tao puding roti nie... even aku tak pernah masak atau buat puding roti.... errr... memang aku tak pandai nak buat benda yang aku suka makan... alaaa... skill memasak aku still di tahap yang kurang memberangsangkan.. hahahah. tapi korang takleh cakap aku tak pandai memasak... tak pandai pegang sudip... tak pandai pegang kuali..aku tao semua tue... just skill aku masih di peringkat yang lemah... don wori... aku akan cuba perbaikinya..wahahhahahahha....
sooo... bagik aku la... puding roti is the best dari kek yang memacam corak...memacam warna...see..sebab tue aku jarang nak beli kek... makan kek pom apatah lagi... tambah-tambah lagi kek yang ada icing tue... yang tue aku tak boleh blah... tak suka icing icing nie....dalam banyak-banyak kek yang aku boleh suka..is the only chocolate cake... hahahaha... don wori...anything yang berkaitan dengan chocolate aku suka...wahahhahaha...
puding roti... this is how you make my tummy feel relieved... heheh
pastue... puding roti nie... aku tengok la.. makcik aku duk buat...cam simple jer... tak susah nak beli barang... semua daa memang ada.. bahannya... roti... susu... err... tue jela bahan yang aku tahu nak buat puding roti nie..kikikikikiki.....

aku nie jarang nak cerewet dalam bab-bab makan nie...hahahha... even makanan yang aku tak suka makan pom...especially sayur tomato..aku tetap makan juga...kekononnya tak nak memabazir....padahal aku tak nak kena marah...wawawawawawawa... bagus tak aku???hahahhaha... meacih...








huhuhuhu..okey la setakat nie jerla entry pasal puding roti aku.... daaa nak meleleh dah air liur aku duk google gambar puding roti nie.... heheheheh..