Sunday, February 27, 2011

grEnade

Easy come, Easy go
That's just how you live oh
Take, take, take it all
But ya never give

Should'a known
You was trouble
From the first kiss
Had your eyes wide open,
Why were they open? (Oh)

Gave you all I had
And you tossed it in the trash,
You tossed it in the trash you did
To give me all your love
Is all I ever asked
'Cause what you don't understand is
I'd catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my head on a blade for ya (yeah, yeah, yeah )
I'd jump in front of a train for ya(yeah, yeah, yeah )
You know I'd do anything for ya(yeah, yeah, yeah) Oh, oh,
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby
But you won't do the same
No, no, no, no

Black, black, black and blue
Beat me till I'm numb
Tell the devil I said "hey"
When you get back to where you're from

Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You'll smile in my face then
Rip the brakes out my car

Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love
Is all I ever asked
Cause what you don't understand is
I'd catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my head on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I'd jump in front of a train for ya (yeah, yeah, yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby
But you won't do the same

If my body was on fire, ooh
You'd watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...

But darlin' I'll still catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my head on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I'd jump in front of a train for ya (yeah, yeah, yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby
But you won't do the same.

No, you won't do the same,
You wouldn't do the same,
Ooh, you'll never do the same,
No, no, no, no

Tuesday, February 22, 2011

seLamat MaLam sAyang...


ding Dong!!!!!
ehem3.. salam, dan samat bertemu kembali kita lagi pada hari ni.... hahhaha...pada hari yang cerah ini saya mao ajar kamo  kamooo kamoo semua apa yang harus kamu ada untuk tido... hahaha.. sebelum tue sila pndang langit yerk kanak3 semua.. ngeh3... okey kali nie.. apakah barang3 yang perlu ada bagi memastikan kita3 semua dapat tidoo dengan aman dan saksama..hahaha. tapi pertama sekali apa yang kita perlukan????


baNTaL
banTal peluk
yeee... betulll ...pertama sekali sememangnya bantal diperlukan dalam mengisi masa tidor nie... hahaha. jangan lupa bantal peluk sekali... hehe. eh lupa lak... kaalao ada bantalk busuk tue..jangan lupa letak sama yer... pastue susun mengikut kesesuaian masing-masing...lagi banyak bantal lagi best.. boleh buat "tumbukan @ sepakan" tak bermoral terhadap bantal3 sekalian...
bAntAl buSuK.....




tiLaM..
yerrrr...pandai betul kamooo nie... setentunya kita sememangnya memerlukan tilam... make sure tilam tue sememamngnya empuk dan lazat...eh3??? plus jangan lupa pasang cadar dulu selepas kebas menngebas tilam tue... hahaha
katil yg syok tuk tidoooo

seLimot
errrr... selimot??? adakah diperlukan??? aku jarang lak tidooo pakai slimut...disebabkan cuaca di biLik sekarang agak meningkjat suhunya... ngeh3... yee la... ikut citarasa kamoo la... kalao bilik korang tue terlalu sejuk sila berselimot la... hahaha..kang tak pepasal aku naik mahkamah... hahaha



kemudian apatah lagi... setelah diperlukan semua2 barangan sekalian... apatah lagi... landing lah kamoo dengna penuh kebahgaian di atas katil kamoo.hahaha
best+ jelez tgok meow tidoooo


 hari nie... actually penat giler.... huhu.. saja nak gtao... essaimen aku daa siap... soo mao tido awal.. ni8...
 semua..hahaha
ni8 yerk... krooh3

Monday, February 21, 2011

saya merajuk dengan awak!!!!

Saya rasa saya suka awak... err... maybe la... eh tue boleh ke dikira actually suka??? betul ker??? even nama awak pom saya tak suka... saya tak suka orang yang nama macam awak....serius la... lantak la awak hensem ker, kaya ke or whatsoever ,,,,... tapi nama awak memang saya tak suka...,hehehe...tapi... entah sometimes saya rasa saya suka awak... sometimes saya rasa saya tak suka awak... ermmm ... maybe sebab saya suka tengok awak je kot??? tapi apa kaitan lak dengan feeling saya nie pada awak??? saya ingat lagi... dulu awak pandang saya cam orang pelik.... takot tao... huhusib baek saya time tue pandai buat donno... hahah.

 

tapi... no idea tetiba terkecil hati bila awak wat donno dengan saya ari tue... ....padahal saya sebelah awak je...padahal sebelom nie okey jer... bila awat buat macam tue..... huk3....semalam... saya nak cakap dengan awak... nak try berborak-borak dengan awak but i got no idea to say... semalam.. just diam jer bila nampak awak...awak pom pandang saya cam tu je... sedey tao... ingat nak blah je dari situ... tapi disebabkan betapa bertanggungjawabnya saya... saya duduk je kat situ tengok + perhatikan apa yang awak buat....tapi... awak sikit pom tak  hiraukan saya..tetiba bila je... nampak awak... or facing awak... saya jadi segan... kenapa eh???? kenapa????ari nie pom nampak awak dari jauh.... tapi saya cuba buat donno je dengan awak... try nak pretend yang actually tak de apa-apa yang berlaku..
..
dari jauh saya perhati je awak dengan orang lain... macam rapat je... huhu... dengan saya... awak buat donno je... eleh... kadang-kadang saya pomn buat donno jugak dengan awak ....takpela..ini kot balasan yang saya dapat sebab buat donno dengan awak... huk3..(T___T)


takpela kita tak rapat... and takpela kita just kenal-kenal cam tu je....takpela... awak buat doonno dengan saya... sebab saya pom buat donno je bila nampak awak...sometimes saya pandang jugak awak secara dediam...harap sangat awak pom buat macam tue   tap, .. saya tahu saya tak layak dengan awak...sapelah yang nak pandang orang macam saya nie.... huk3..mungkin awak berbahagia dengan orang yang awak pilih... huuuuuuu. selamat berbahagia la...

 
takpela.... next time lao lapar jangan meow-meow depan bilik lagi tao... nak merajuk nga awak... sedey3.... saya panggil awak ... awak buat donno jer dengan saya... huh....bila takde orang kasi makanan kat awak, saya bagi... tapi awak... sampai ati buat saya macam tue.... kalao nak ikut perasaan saya... nak je saya mandikan awak dengan sabun Dettol ni... padan muka awak sebab nampak bersih... hahhaa...
x mao daaa tgur awak...!!!

 
 
takpe .... next time saya try tuk buat doonnno je dengan awak...pretending yang saya tak kenal awak... haaa... awak pom jangan cuba-cuba nak melalui kawasan depan bilik saya... kalau saya nampak awak somewhere kat blok saya..komfom saya akan mandikan awak..... lantaklah awak nak menjerit sekuat mungkin.... hahaha...

dahla... takde gunannya nak luahkan betapa saya merajuk dengan awak.... bukannya awak faham atau denngar apa yang saya cakap.. awak buat kerja awak je... buat "CATWALK" pom tak perasan saya disebelah...huh... okey la... so long SI KUCING!!!!!

x yah nak puJuk3 la.... tak diterima kemaafan mu!!!




x perlu buat muka sedih ...!!! saya tak layan





Tuesday, February 15, 2011

ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU ...



errr... hye saya blogger baru... ngeh3....

nie tuk memenuhi syarat segmen entry khas blog nie...sila klik di sIni untuk maklumat lanjut...
samat berkenalan semua...

p/s_ t aku wat satu entry khas dalam nak perkenalkan diri aku... lupa lak aku belum citer sal diri aku dalam entry3 sebelum nir... masa tak cukop.. huhu