Saturday, October 30, 2010

life... this is it...

... HIDUP nie susah nak DUGA... kadang kala kita rasa DEKAT dengan SESEORANG tu, tapi sebenatnya JAUH. walaupun kita dapat GENGGAM TANGAN dia, belum tentu HATI   dia kita dapat SELAMI. mungkin kita boleh buat dia KETAWA tapi kita tidak tahu apa makna nya SENYUMANNYA. bila dia MENANGIS< kita sangka kita dapat MEMUJUKNYA... walhal, KEHADIRAN kita LANGSUNG TAK DISENANGI. rencah dunia, kita takkan tahu siapa KAWAN dan LAWAN sehingga sampai saat kita JATUH TERSUNGKUR. adakah tangan DIHULURKAN atau kita DITINGGALKAN........

Saturday, October 16, 2010

my first post

well.... aku dah mulakan blog... selepas aku delete aku pnya old blog... hahahaha
aku x sure saper yg nak baca nie... i'm just wrote whatever i want...
soooo... what should i write???? hahahah...
mostly aku might careful in whatever i write... huhuhu
p aku very sure xde sape kot yg nak bac aaku punya blog nie...
lagi ok camtue...
so here my first post...
aku just wrote jer.. pe yg aku rasa nk tulis time tue... hehhehee
n aku might psycho sikit dalam pe yg akutulis... huhuhuhu